Redactia.ro
Home » Monden » Elena Merișoreanu se va opera la picior. De ce a amânat artista intervenția chirurgicală

Elena Merișoreanu se va opera la picior. De ce a amânat artista intervenția chirurgicală

GALERIE FOTO (2) Elena Merișoreanu, o nouă intervenție estetică la 75 de ani: „Mi-am băgat niște fire în obraji ca să-mi mai ridice fața!”

Elena Merișoreanu se va opera la picior În plină pandemie de coronavirus, Elena Merișoreanu nu a fost ocolită de probleme de sănătate. Artista de muzică populară s-a operat anul trecut la picior din cauza artrozei, iar în curând trebuie să se opereze la celălalt picior, deși era programată mai devreme. Care a fost, de fapt, motivul amânării operației?

Elena Merișoreanu se va opera la picior. De ce a amânat artista intervenția chirurgicală

Elena Merișoreanu trebuia să se opereze de urgență la picior. Interpreta de muzică populară este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Elena Merișoreanu are fani în toată lumea și se poate mândri cu o carieră de succes. Cu toate astea, vedeta a fost nevoită să se confrunte cu probleme de sănătate chiar în pandemia de coronavirus. Acesta s-a operat în urmă cu un an la picior din cauza artrozei, iar în curând se va opera la celălalt picior. Însă, vedeta a fost programată pentru intervenția chirurgicală mult mai devreme, dar vedeta a amânat procedura.

Conform acesteia, motivul este faptul că a așteptat să se vaccineze împotriva coronavirusului. „Doctorii tot îmi spun să mă operez pentru că s-a cam degradat piciorul meu și mă cam deranjează. Cred că luna viitoare în mod sigur mă voi opera. Ieri mi-am făcut și eu vaccinul ăla că trebuie să mă feresc. Făcându-mi vaccinul mă simt bine și aștept să-l fac și pe al doilea. Mă simt în siguranță”, a spus Elena Merișoreanu într-o emisiune tv.

Referitor la operația pe care o va suferi în curând, vedeta a spus că nu este delicată, dar recuperarea va dura foarte mult. Potrivit acesteia, după operație, va putea să meargă doar cu ajutorul unui cadru. „Pe noi publicul ne-a creat și trebuie să vă fim recunoscutori. Ducem lipsa publicului, dar ne conformăm condițiilor de acum. Nu avem ce face, sperăm că după Paște va da drumul la cântări. Asta nu depinde de noi. Dacă mă operez, 3 luni de zile sunt în recuperare. Nu îmi e frică, deoarece am fost operată și la stângul. Operația nu e grea, dar e mai grea recuperea. Nu poți să pui piciorul jos decât cu cadrul, cu cârje, dar trece timpul foarte repede”, a mai spus artista.

Elena Merisoreanu

Ce a făcut Elena Merișoreanu în timpul pandemiei de coronavirus

În perioada pandemiei de coronavirus, Elena Merișoreanu și-a petrecut timpul alături de familia sa, dar în același timp s-a ocupat și de lansarea unui nou CD. „Tuturor cred că ne e frică, pentru că nu e de glumit cu treaba asta. În această pandemie am stat acasă și mi-am cunoscut și eu familia, că timp de 55 de ani tot am umblat. Am făcut negativele la un CD și mă ocup de aceste înregistrări”, a spus ea.

La 72 de ani, interpreta de muzica populară arată foarte bine, iar fanii săi s-au întrebat cum reușește aceasta să se mențină tânără. Astfel, vedeta a recunoscut că a apelat la ajutorul esteticienilor. Mai exact, Elena Merișoreanu a acceptat să-și introducă acid hialuronic în față, dar nu s-a operat niciodată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: