Redactia.ro
Home » Știri » Elena Merișoreanu va ajunge pe masa de operație! Ce s-a întâmplat cu artista

Elena Merișoreanu va ajunge pe masa de operație! Ce s-a întâmplat cu artista

Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme de sănătate severe din cauza cărora nici nu mai reușește să meargă. Cântăreața de muzică populară  va ajunge pe masa de operație, iar recuperarea va fi una provocatoare. 

 

Ce s-a întâmplat cu artista

Elena Merișoreanu s-a confruntat cu probleme severe de sănătate în ultima perioadă, artista fiind supusă și unei operații chinuitoare. Cântăreața a fost diagnosticată cu artroză, intervenția chirurgicală având loc la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular ,,Foișor”, din București. Deși părea că este pe drumul cel bun spre recuperare, durerile au revenit, iar starea de sănătate a artistei nu este una tocmai bună.

Elena Merișoreanu a ajuns din nou pe masa de operație. Celebra artistă a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre problemele locomotorii cu care se confruntă, dar și despre următoarea operație la care aceasta va fi supusă. Artista nu este liniștită de când a primit diagnosticul crunt, însă nu își pierde optimismul.  Potrivit acesteia, cauza principală a durerilor ei a fost faptul că tot timpul a purtat pantofi cu toc pentru a arăta fără cusur.

„Luna viitoare mă duc să mă operez. E păcat sa suport dureri când am atâtea posibilitați. Cel mai greu e recuperarea. Trebuie să nu pășești pe picior. Vreo 3 luni de zile trebuie să fac gimnastică, recuperare. Am amânat, dar acum nu mai. m-a afectat că am cântat toată viața pe tocuri. Aveam și matineu și seara, cu pantofii în picioare și nu îi mai dădeam jos până nu se termina spectacolul. Am fost atât de drastică cu mine, să fiu aranjată, că publicul de asta plătea! ”, a spus Elena Merișoreanu.

Adevărata provocare pentru artistă va fi recuperarea, care se va face treptat și pentru o perioadă considerabilă de timp. După o perioadă, cântăreața de muzică populară va avea dificultăți în a merge, iar timp de mai multe luni trebuie să facă gimnastică medicală pentru a-și reveni complet. Însă, artista rămâne optimistă și speră să pună capăt provlemelor pentru a reveni înapoi la activitățile zilnice.

În privința aspectului fizic, Elena Merișoreanu nu a lăsat ac trecerea timoului să își oună amprenta asupra ei din niciun punct de vedere. Cântăreața de muzică populară vorbește deschis despre viața sa și a recunoscut că a mers la medicul estetician pentru mici retușuri.

„Merg și eu zilele astea la un estetician. Nu îmi fac operații, dar îmi fac un acid hialuronic pe ici pe colo. Oricum de cântat deocamdată nu avem, dar eu vreau să arăt bine. Așa cum ma sitm eu. Eu vreau să arăt bine. Trecutul nu are viitor și vârsta este doar o cifră.”, a mai spus Elena Merișoreanu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: