Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea a fost geloasă pe fiica ei! Dezvăluirile făcute de aceasta chiar de Ziua Femeii

Elena Udrea a fost geloasă pe fiica ei! Dezvăluirile făcute de aceasta chiar de Ziua Femeii

Elena Udrea a fost geloasă pe fiica ei! Dezvăluirile făcute de aceasta chiar de Ziua Femeii

Elena Udrea a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate chiar de Ziua Femeii! Fosta șefă a Cancelariei de la Cotroceni a vorbit despre momentele în care a simțit gelozie față de fiica ei. 

Elena Udrea a fost geloasă pe fiica ei

Elena Udrea este una dintre cele mai controversate femei din România. În perioada când a fost în funcții politice se afla în scandal de fiecare dată, însă în ultima perioadă lucrurile s-au liniștit. Fosta șefă a Cancelariei de la Cotroceni a noscut o fetiță în 2018, la 44 de ani. Aceasta a botezat-o Eva Maria, Elena Udrea urmând un tratament la o clinică de fertilizare.

Nașterea nu a fost lipsită de probleme. Elena Udrea a declarat din Costa Rica, unde s-a aflat pe timpul sarcinii, că a pierdut unul dintre gemeni la doar câteva săptămâni după ce a aflat că va deveni mămică. Acum, însă, totul este în regulă, însă, la un moment dat ea a simțit gelozie. Și asta pentru că după ce fetița ei a mai crescut, micuța își dorea să petreacă mai mult timp cu tatăl ei.

”Am înțeles că iubirea poate fi împărțită, deși la început eram geloasă. Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa, că va trece cu timpul. Dar nu era normal să fiu geloasă pe o fetiță de 2 ani. Voia să stea doar cu tatăl ei (n.r.: Adrian Alexandrov), însă am reușit să ne revenim cu asta.

Voi merge la o întâlnire cu câteva apropiate, îmi voi lua fetița de la grădiniță, după ne vom opri să luăm un tort, mergem acasă și îl așteptăm pe tati (n.r.: Adrian Alexandrov), după care vom sărbători alături de toate femeile din familia noastră. Vreau să le doresc o primăvară frumoasă tuturor femeilor din România. Îmi doresc ca fiecare mamă să fie fericită cu copiii ei!”, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare

Elena Udrea a fost condamnată la începutul lunii martie, în prima instanță, la 8 ani de închisoare în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009. aceasta s-a declarat „șocată” de decizia instanței.

Elena Udrea a susținut la un post de televiziune că s-a întors în țară cu convingerea că lucrurile în justiție s-au schimbat, dar a aflat că acest lucru nu s-a întâmplat.

”Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiție și că poți să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Că poti să te aperi, să aduci probe și să demonstrezi că acuzațiile procurorilor doamnei Kovesi sunt nelegale, nedovedite. Am probat în acest dosar, chiar nu știu ce puteam să mai fac. Din acest punct de vedere sunt liniștită, am făcut tot ce se putea face. Am adus toate probele care se puteau aduce, că acuzațiile procurorilor erau rupte de realitate”, a susținut Udrea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: