Redactia.ro
Home » Monden » Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au despărțit?! „Ne-am ferit destul de mult…”

Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au despărțit?! „Ne-am ferit destul de mult…”

GALERIE FOTO (6) Elena Udrea și Adrian Alexandrov, nuntă în secret! Iată dovada

Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, au fost văzuți tot mai puțin împreună, iar multe persoane s-au gândit că ar fi vorba de o despărțire. Omul de afaceri a făcut precizări cu privire la aparițiile tot mai rare alături de blonda de la Cotroceni. 

 

Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au despărțit?!

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de aproape 5 ani și au împreună o fetiță, Eva Maria, care a ajuns pe lume în anul 2018. Soțul fostei politiciene a împlinit vârsta de 34 de ani pe 4 februarie, fiind cu 11 ani mai mică decât aceasta.

Însă,  cei doi soți nu au fost deloc surprinși împreună, de ziua omului de afaceri. Elena Udrea a descis să iasă în oraș alăturid e fiica ei, în timp ce afaceristul a fost ocupat cu munca. De ziua lui de naștere, Adrian Alexandrov a postat ep rețelele de socializare o fotografie alături de fiica sa. Însă, în mod normal, afaceristul posta o fotografie în care apărea și soția lui. Aceste gesturi subtile i-au făcut pe mulți să se întrebe dacă cei doi s-au certat sau dacă poate fi vorba despre o despărțire.

Însă, afaceristul a negat zvonurile potrivit cărora între el și Elena Udrea ar exista probleme de cuplu. El a mărturisit că a avut numeroase probleme cu munca, motiv pentru care nu a putut ajunge la întâlnirea din parc cu Elena Udrea și fiica lor. Mai mult, în ultima perioadă, cei doi au evitat să se afișeze în locurile aglomerate.

„Nu, eu şi Elena suntem împreună, dar în ziua respectivă când trebuia să ne vedem, a durat mai mult decât mă aşteptam întâlnirea cu respectivele persoane care erau destul de nehotărâte. Ne-am văzut acasă, în Corbeanca unde şi locuim. Nu facem nimic special, decât muncă şi acasă. Ne-am ferit destul de mult să ieşim, am evitat contactul cu oamenii şi am respectat regulile.

Am stat cu fetiţa care vorbeşte foarte bine, cântă, dansează. Încă nu am dat-o la grădiniţă, dar mai aşteptăm o lună – două, să fie totul în regulă. Nu e sănătos pentru ea să fie mereu cu buni, cu bona, ci are nevoie să se joace cu copii de vârsta ei”, a declarat Adrian Alexandrov.

 

Elena Udrea riscă 12 ani de închisoare

Drecția Națională Anticorupție a cerut 12 ani de închisoare pentru Elena Udrea în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009, în care aceasta este acuzată de bani și instigare la luare de mită, potrivit G4media.

Anul trecut, Elena Udrea și-a susținut nevinovăția în fața instanței.

„Nu mă consider vinovată de comiterea infracțiunilor. (…) Am finanțat personal campania electorală din 2009, alocând sume totalizând peste 300 de mii de euro. Veniturile personale și ale soțului aferente anului 2009 mi-au permis această finantare. Cred că sunt printre puținii politicieni care au adus bani personal la campania electorală și nu au plecat cu bani acasă în urma lor”, declara Elena Udrea.

Procurorul a cerut 15 ani de închisoare pentru fiica lui Traian Băsescu, Ioana Băsescu, pentru instigare la delapidare și instigare la spălarea banilor. De asemenea, procurorul DNA a arătat că dozarea pedepselor trebuie să fie corespunzătoare modului în care Elena Udrea a înțeles să se folosească de funcția de ministru al Turismului și al dezvoltării.

„Toate faptele sunt în stare de concurs real. Vă rugăm să aplicaţi şi un spor de pedeapsă, în virtutea gravităţii faptelor comise prin prisma funcţiei deţinute şi a dispreţului total faţă de lege„, a spus procurorul.

Însă, Elena Udrea a postat un mesaj surprinzător pe Facebook. Fosta politiciană susține că dacă o omora pe Laura Codruța Kovesi, șefa DNA la momentul aprobării rechizitorului, nu primea o pedeapsă atât de mare.

Acuzațiile se refera NU la campania electorală din 2009 de alegere a președintelui Traian Băsescu, așa cum greșit se spune, ci la CAMPANIA PRIVIND REFERENDUMUL PENTRU PARLAMENT UNICAMERAL ȘI REDUCEREA NUMĂRULUI DE PARLAMENTARI LA 300!!!!!, desfășurat în aceeași perioada cu alegerile prezidențiale”, spune Udrea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: