Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea a reacționat! Prima declarație după ce magistrații Bulgari au decis să o extrădeze în România

Elena Udrea a reacționat! Prima declarație după ce magistrații Bulgari au decis să o extrădeze în România

Elena Udrea, la aflarea deciziei de extrădare în România, a iești extrem de întristată din sala de judecată. La acel moment, fostul ministru al Dezvoltării a spus: „Se pare că nu există justiție pentru mine. Sau nu în România și Bulgaria”.

Elena Udrea a reacționat! Prima declarație după ce magistrații Bulgari au decis să o extrădeze în România

„O să am un mesaj în zilele următoare pentru cei care au făcut presiuni asupra judecătorilor și pentru judecătorii care au primit astfel de presiuni, bineînțeles, și au dat această decizie. Nu știu dacă în continuare, dar pentru decizia din 7 aprilie s-au făcut presiuni asupra judecătorilor.”, a spus Elena Udrea, potrirvit mediafax.ro.

De asemenea, Udrea a fost întrebată ce îi va spune fiicei sale. La acest moment, copilul nu știe că mama sa se află în arrest preventive în Bulgaria. „Credeți că un copil de 3 ani știe ce se întâmplă? O să îi spun din nou o minciunică că nu pot veni, că am ceva de făcut.”, a răspuns Elena Udrea.

Fostul ministru a vorbit din nou despre presiuni asupra judecătorilor în cazul său. Și în al 12 lea ceas, Elena Udrea le-a cerut judecătorilor să respingă extrădarea din „cauza tuturor abuzurilor și încălcărilor de lege” săvârșite împotriva ei, potrivit libertatea.ro.

„În al doilea rând, am 20 de ani de politică și nu îmi este frică, dar sunt mama unui copil de trei ani și nu pot să iau în calcul că dacă sunt în stare de așa presiuni și abuzuri, sunt în stare de orice. Care e miza? Nu știu. Există această realitate a unui proces inegal și împotriva integrității mele fizice, vă rog să respingeți”, a spus Udrea în fața magistraților bulgari.

Curtea de Apel de la Sofia a decis vineri, 10 mai, ca Elena Udrea – aflată în arest în Bulgaria – să fie adusă în România pentru a executa pedeapsa de 6 ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: