Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea a suferit o cădere nervoasă după ce a fost reținută în Bulgaria. Fosta politiciană va afla când va fi extrădată

Elena Udrea a suferit o cădere nervoasă după ce a fost reținută în Bulgaria. Fosta politiciană va afla când va fi extrădată

Elena Udrea a suferit o cădere nervoasă după ce a fost reținută în Bulgaria.

Elena Udrea a suferit o cădere nervoasă după ce a fost reținută în Bulgaria. Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare. Acesta a părăsit țara înainte ca sentința să fie pronunțată, iar după ce a fost dată în urmărire internațională, Elena Udrea a fost reținută în Bulgaria. Recent, fosta politiciană a avut o cădere nervoasă.

Elena Udrea a suferit o cădere nervoasă după ce a fost reținută în Bulgaria. Fosta politiciană va afla când va fi extrădată

Peste câteva ore, Elena Udrea va afla când va fi extrădată în România. Fosta politiciană se află în custodia poliției din Bulgaria, iar până la această oră nu se știe dacă documentele așteptate de magistrații bulgari în cazul acesteia sunt traduse sau dacă Elena Udrea va avea translator. Adrian Alexandrov, iubitul acesteia a ajuns în Bulgaria pentru a-și susține partenera. Acesta a declarat că fosta politiciană a avut o cădere nervoasă. Avocata Elenei Udrea, din Bulgaria, a declarat că documentele nu sunt încă traduse și că nu există încă un translator care să fie prezent în instanță. „Rămâne să vedem dacă acest proces se va ține sau nu, pentru că știm că a fost amânat pe acest motiv încă de ieri”.

Elena Udrea a fost condamantă la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. Decizia, care nu mai poate fi contestată, a fost luată joi de instanța supremă. Elena Udrea a părăsit România joi dimineață, înainte ca sentința să fie pronunțată. Ulterior, fosta politiciană a fost reținută de autoritățile din Bulgaria, la solicitarea autorităților române. „În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfășoară activități specifice, în vederea predării femeii către autoritățile din România”, precizează un comunicat al MAI.

Adrian Alexandrov a ajuns în Bulgaria

Elena Udrea va ajunge din nou astăzi în fața magistraților bulgari. Adrian Alexadrov, iubitul acesteia, a ajuns sâmbătă în Bulgaria pentru a fi alături de partenera sa. Acesta a declarat pentru Antena 3 că Elena Udrea a avut o cădere nervoasă și speră să își revină după termenul de la tribunal. De asemenea, afaceristul a declarat că este o presiune foarte mare pe umerii lui și că nu reușește să rezolve toate lucrurile, dar a mers în Bulgaria pentru a fi alături de mama fiicei lui. Ministrul Justiției din România a declarat că extrădarea Elenei Udrea nu se află în atribuțiile instituției. Fostul ministru al Turismului a ajuns în fața instanței din Bulgaria mai repede decât se aștepta, iar autoritățile bulgare au finalizat procedurile înainte de termenul avansat inițial, ziua de luni.

„Suntem într-o procedură de predare. Nu va dura foarte mult. Mandatul de arestare european va urgenta aceste proceduri. Nu este în atribuția noastră să discutăm cu judecătorii din Bulgaria. Este în atribuția noastră să sprijinim acest proces la cerere dacă Tribunalul București sau instanța bulgară ne solicită sprijin cu documentele, atunci se implică și Ministerul Justiției.”, a declarat ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: