Redactia.ro
Home » Monden » Elena Udrea, criticata pe internet. Incredibil ce a postat pe Facebook

Elena Udrea, criticata pe internet. Incredibil ce a postat pe Facebook

Elena Udrea traieste o frumoasa poveste de dragoste, alaturi de sotul Adrian Alexandrov si fiica acestora. Pe timp de pandemie, la vila din corbeanca au loc tot felul de actiuni.

Elena Udrea a fost criticata destul de dur de prietenii virtuali pentru fotografiile postate de Facebook. In poze se vede cum sotul Elenei taie lemne in curtea casei. Insa, ochiul ager al criticilor a fost pe faza si de aceasta data. Astfel ca, activitatea de taiere a lemnelor este considerate periculoasa de catre critici, mai ales ca actiunea s-a petrecut in preajma fetitei celor doi.

“Ca la tara, la Corbeanca”

Adrian Alexandrov a tinut sa descrie activitatea pe care a desfasurat-o in curtea casei, alaturi de sotia Elena Udrea si fiica acestora. “Ca la tara, da?”, urmata de replica blondei, “Ca la Corbeanca”. Ceea ce a socat de fapt a fost imaginea cu fetita celor doi, care sta aproape de locul unde tata lei taie lemne. “Aveți grijă cu toporul, oricând se poate rupe și lovi pe cei din jur. Asigurați-vă că nu aveți pe nimeni prin preajmă. Eu am văzut că în spatele d-voastră era o mică fetiță. Vă spun toate astea deoarece cunosc cazuri”, a comentat un internaut.

Elena Udrea nu scapa de problemele cu legea

Curtea de Apel Bucuresti a audiat-o pe Elena Udrea in dosarul finantarii campaniei fostului presedinte Traian basescu. Autoritatile sustin ca Elena Udrea s-a folosit de bani ilegali, proveniti din infractiuni de coruptie, potrivit dosarelor. “S-au plătit nişte panouri publicitare. Nu sunt nişte bani pretinşi şi primiţi, altcineva ar fi solicitat unor firme să plătească nişte panouri în campanie, dar denunţătorul spune că a solicitat firmelor respective să facă aceste plăţi pentru panourile respective, la indicaţia mea”, ar fi declarat in apararea ei Elena Udrea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: