Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea, declarații despre fuga spre Grecia: „Voiam să mai fac un copil”

Elena Udrea, declarații despre fuga spre Grecia: „Voiam să mai fac un copil”

Elena Udrea, declarații despre fuga spre Grecia

Elena Udrea, declarații despre fuga spre Grecia. Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. Miercuri, Udrea a fost de acord să participe prin videoconferinta la procesul în care a fost condamnată la 8 ani de închisoare. Joi, aceasta s-a răzgândit, iar avocatul său a oferit o altă variantă asupra fugii sale spre Grecia.

Elena Udrea, declarații despre fuga spre Grecia: „Voiam să mai fac un copil”

Miercuri, conform documentelor trimiste de Tribunalul Blagoevgrad, Elena Udrea a fost de acord să participe la videoconferinta in procesul în care a fost condamnată inițial la 8 ani de închisoare. Astăzi, Elena Udrea s-a răzgândit, iar avocatul său a vorbit despre fuga acesteia spre Grecia. Veronel Rădulescu a declarat joi că Elena Udrea nu a fugit din România în ziua condamnării sale în Dosarul Gala Bute, ci se îndrepta spre Grecia pentru a face un tratament care să-i permită să facă al doilea copil. În momentul în care procurorul de ședință a spus că ședința de judecată poate continua în lipsa inculpatei, pentru că „ea știa de acest proces când a fugit in Grecia”, Rădulescu a sărit în apărarea clientei lui și a precizat: „Nu a fugit! S-a dus în Grecia pentru că urma acolo o procedură medicală, deoarece mai vrea un copil”.

Inițial, Elena Udrea fusese de acord cu o zi în urmă să dea declarații prin videoconferința de la Tribunalul din Blagoevgrad, dar astăzi s-a răzgândit „Ieri a fost de acord, dar trebuie plimbată, și azi nu are nici starea de sănătate care să-i permită asta”, a precizat avocatul acesteia. Centrul de detentie unde e in arest nu are sistem video și Elena Udrea ar trebui să fie transportată, iar acest lucru o obosește atât fizic, cât și psihic, a mai spus avocatul acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: