Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea își sărbătorește onomastica în celula din Bulgaria. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis logodnicul său

Elena Udrea își sărbătorește onomastica în celula din Bulgaria. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis logodnicul său

Sărbătoarea sfinților Constantin și Elena este motiv de bucurie pentru toată lumea, dar nu și pentru Elena Udrea. Fostul ministru își petrece onomastica în spatele gratiilor, în Bulgaria.

Logodnicul ei este tot timpul cu gândul la femeia care i-a dăruit o fiică și i-a făcut o urare pe rețelele de socializare cu ocazia zilei ei de nume.

„La Multi Ani tuturor celor care poarta numele sfintilor Constantin si Elena. La Multi Ani si tie mami. Stim ca te gandesti la noi si te asteptam acasa”, a scris Adrian Alexandrov.

sursa: Facebook/ Adrian Alexandrov

„Adrian Alexandrov îi transmite Elenei Udrea că, împreună cu fiica lor, o așteaptă acasă, mai ales că astăzi în jurul prânzului, cel mai probabil, cei doi au programată conversația zilnică pe care o au din momentul în care Elena Udrea a fost închisă în Bulgaria.

Așteptăm, de asemenea, să vedem ce se întâmplă pe 1 iunie sau pe 8 iunie, în funcție de ce răspuns dau autoritățile române celor bulgare atunci când se va stabili un nou termen pentru procesul de extrădare al Elenei Udrea din Bulgaria”, a transmis Ana-Maria Bujor, senior editor Antena 3.

Elena Udrea: „Doar în cazul meu, în România nu se aplică legea”

Elena Udrea a făcut primele declaraţii, după ce a fost arestată în Bulgaria. Este furioasă și spune că în cazul ei nu s-a făcut dreptate, iar ceea ce i se întâmplă este ilegal.

Fostul ministru a mai transmis că penitenciarele din România sunt criticate în toată Europa şi că nicio ţară nu mai trimite înapoi condamnaţii în România, tocmai din cauza condiţiilor din închisori.

Discuţie reporter – Elena Udrea:

Reporter: În continuare vă bazaţi pe acel recurs în casaţie?

Elena Udrea: Da, în mod cert.

Reporter: Pe ce anume?

Elena Udrea: O să vedeţi.

Reporter: La ce să ne aşteptăm?

Elena Udrea: Să se aplice legea şi în cazul meu. Adică e absurd ca doar în cazul meu, în România să nu se aplice legea. Nici decizia CCR, nici decizia Curţii Europene de Justiţie.

Reporter: O să chemaţi un expert să vorbească despre condiţiile din închisorile din România?

Elena Udrea: Sunt criticate în toate hotărârile date în Europa. Aproape nicio ţară din Europa nu mai trimite înapoi niciun arestat din cauza condiţiilor din arest. Deci, instanţa a spus că nu mai este nevoie, probele depuse arată clar condiţiile, dar nu ăsta este argumentul meu principal. Eu nu vorbesc în principal despre condiţiile din arest, ci despre ilegalitatea  situaţiei în care mă aflu. Sunt arestată ilegal de 40 de zile.

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, pe 7 aprilie 2022. A fost acuzată pentru luare de mită și abuz în serviciu. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție și este definitiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: