Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea, la mare cu soțul și fiica sa. Cum a fost fotografiată fosta blondă de la Cotroceni

Elena Udrea, la mare cu soțul și fiica sa. Cum a fost fotografiată fosta blondă de la Cotroceni

GALERIE FOTO (2) Elena Udrea la mare

În acest weekend mai multe vedete au ales să petreacă pe litoralul românesc, unde a fost cald iar plajele au fost pline. Unele dintre vedete s-au distrat la club, alături de prieteni, în timp ce altele au ales să-și petreacă timpul alături de familie.

Printre vedetele care au ales să își petreacă vacanța alături de cei dragi se numără și Elena Udrea, care a avut parte de un weekend minunat alături de soțul și fiica sa pe litoralul românesc. Elena Udrea, la mare cu soțul și fiica sa. Cum a fost surprinsă blondina

Elena Udrea s-a relaxat zilele acestea împreună cu soțul și fiica sa pe litoralul românesc

La scurt timp, Alexandru Alexandrov, soțul Elenei, a postat o fotografie cu ea și fiica lor, Eva Maria, plimbându-se pe malul mării. Însă, descrierea fotografiei este una inedită.

Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el – my little girl” – a scris Alexandrov pe rețeaua de socializare.

Fotografie postată de Alexandru a adunat 800 de like-uri și zeci de comentarii la două zile de la postare.

Elena Udrea

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât fostul ministru al Turismului. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar, iar la sfârșitul anului 2019 acesta și-a extins afacerile și a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o unei rețele de renume internațional.

Elena Udrea, judecată în trei dosare de corupție

Elena Udrea s-a întors din Costa Rică, locul în care a născut-o pe micuța Eva Maria și unde a fugit de autoritățile din România.

După câteva luni, Elena a decis să se mute înapoi în România, împreună cu soțul și fiica sa.

Pe 4 octombrie, Elena Udrea a fost arestată împreună cu fostul procuror șef al DIICOT, ALina Bica. Pe 20 septembrie Elena a adus pe lume o fetiță, iar pe 4 octombrie a fost arestată în Costa Rica.

Aceasta a primit o condamnare la șase ani de închisoare, cu executare în România, pentru luare de mită și abuz în serviciu.

În luna iunie, Elena a fost dată în urmărire internațională.

Chiar dacă s-a întors în România și a scăpat de acest dosar, Elena Udrea mai are încă trei dosare de corupție pe rolul instanțelor Gala Bute, Hidroelectrica și finanțarea campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu din 2009.

Condamnarea acesteia a fost anulată, iar Elena a decis să vină în România, iar după decizia CCR privind nelegalitatea completurilor de 3 judecători de la ÎCCJ, avocații fostului ministru al Turismului au cerut și anularea sentinței de la fond, însă Înalta Curte de Justiție a refuzat acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: