Redactia.ro
Home » Monden » Elena Udrea, mesaj emoționant pentru fiica sa la împlinirea a 6 ani. „În fiecare zi îmi dai puterea să lupt”

Elena Udrea, mesaj emoționant pentru fiica sa la împlinirea a 6 ani. „În fiecare zi îmi dai puterea să lupt”

Elena Udrea

Elena Udrea a transmis un mesaj emoționant cu ocazia aniversării fiicei sale, Eva Maria, care a împlinit 6 ani pe 20 septembrie. Deși aflată în detenție, Udrea a folosit rețelele sociale pentru a-i adresa micuței un mesaj plin de iubire. „În fiecare zi îmi dai puterea să trec peste orice încercare”, a scris Udrea, reflectând la cât de importantă este prezența fiicei sale în viața ei, chiar și de la distanță. Eva Maria locuiește împreună cu tatăl ei, Adrian Alexandrov, și este susținută de familia apropiată.

Mesajul plin de iubire și recunoștință al Elenei Udrea

În mesajul său, Elena Udrea i-a mulțumit fiicei sale pentru sprijinul emoțional pe care i-l oferă, deși sunt separate din cauza circumstanțelor dificile. Udrea și-a exprimat dorința de a-i fi aproape micuței și a subliniat cât de mult înseamnă pentru ea să fie mamă. „De șase ani mă înveți iubirea adevărată, cea fără limite și necondiționată”, a adăugat Udrea în mesajul ei emoționant.

Mesajul reflectă nu doar dragostea imensă a unei mame aflate în închisoare, ci și speranța că într-o zi va putea să fie alături de Eva într-un cadru mai fericit. În spatele zidurilor penitenciarului, Udrea rămâne conectată emoțional la viața fiicei sale și își exprimă constant iubirea și regretul pentru suferința provocată micuței.

La multi ani, iubirea mea! La multi ani, Eva Maria! De șase ani de când ai venit în viața mea, mă înveți în fiecare zi iubirea adevărată cea fără limită și necondiționată. În fiecare zi îmi dai puterea sa trec peste orice încercare oricât de grea ar fi, mă faci să trăiesc extazul de a fi mama ta, o fetiță atât de minunată, de frumoasă, de sensibilă, de înțelegătoare, de înțeleaptă, de bună, de iubitoare, dar și agonia pentru că am adus atât de multă durere în suflețelul tău, deși tu meriți atât de multă fericire.

Îți urez iubirea mea, sa fii sănătoasă, să crești frumos, să crești drept și chiar dacă viața ti-a dat atât de devreme o încercare atât de grea, să rămâi un suflet plin de lumină și iubire, răutatea să nu-și găsească loc în inima ta, iar lacrimile de suferință de până acum să se transforme în lacrimi de fericire pentru tot restul vieții tale. Te iubesc cel mai mult pe lumea asta, cu cea mai mare iubire de pe Pământ, iubirea de MAMĂ!”, este mesajul emoționant transmis de Elena Udrea.

Viața alături de tatăl său, Adrian Alexandrov

Eva Maria locuiește în prezent cu tatăl ei, Adrian Alexandrov, care se ocupă de creșterea și educația fetiței. Deși mama sa este departe, Adrian îi oferă sprijinul necesar și organizează mereu momente speciale pentru fetița lor. Ziua de naștere a fost sărbătorită cu o surpriză, așa cum se întâmplă la fiecare aniversare. Alexandrov a fost alături de Eva încă din primele zile de viață și continuă să fie un stâlp de sprijin pentru ea.

Pentru Elena Udrea, distanța față de fiica sa este cea mai mare suferință pe care o resimte. În fiecare zi, Udrea își găsește puterea să continue în închisoare gândindu-se la Eva și la momentul când se vor reîntâlni. Deși viața micuței a fost marcată de această despărțire timpurie, Udrea speră că Eva va rămâne un copil vesel și plin de lumină, în ciuda încercărilor dificile prin care a trecut deja la o vârstă atât de fragedă.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: