Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea nu și-a cunoscut soacra până acum. Care este motivul

Elena Udrea nu și-a cunoscut soacra până acum. Care este motivul

alegeri locale

Elena Udrea a dezvăluit, săptămâna trecută, în emisiunea lui Denise Rifai că nu a apucat să își cunoască soacra până acum, mama iubitului ei, Adrian Alexandrov. Chiar dacă are o relație de patru ani cu acesta, Udrea a dat vina pe destin ca motiv al faptului că nu a făcut încă cunoștință cu soacra ei.

Elena Udrea nu s-a cunoscut cu soacra

Elena Udrea nu apucat să își cunoască soacra, deși este de patru ani cu Alexandru Alexandrov. În emisiunea lui Denise Rifai, ”40 de întrebări” de la Kanal D ea a dat vina pe soartă ca motiv al unei astfel de situații.

„Nu mă cunosc cu soara mea, așa au fost lucrurile. Ea este plecată din țară, locuiește în Italia, eu am fost plecată doi ani. Când a venit ea aici, eu nu eram, de când am venit eu, a fost chestia asta cu COVID-19 și nu a apucat să vină. Deci nu o cunosc, o văd doar pe telefon când vorbește cu Adrian. Cred că este o femeie minunată pentru că a crescut frumos doi băieți, aștept să ne cunoaștem, sunt sigură că va fi ok. Acum mă întreb cum este să fii soacra Elenei Udrea sau bunica fiicei Elenei Udrea. Cred că va fi un moment interesant, pentru că și eu sunt curioasă cum este să fii noră, căci eu nu am avut una niciodată, mama lui Dorin Cocoș era moartă când ne-am cunoscut noi”, a spus Elena Udrea.

Fostul politician Elena Udrea și Adrian Alexandrov, om de afaceri în imobiliare, formează un cuplu de ani buni, iar cei doi au împreună o fetiță. Fostul ministru al Turismului a fost o prezență mediatizată în presa românească, însă nu același lucru se poate spune și despre soțul acesteia, care până să formeze un cuplu cu ea era un necunoscut. Familia lui Adrian Alexandrov s-a ținut, însă mereu departe de camerele de filmat. Cu toate acestea, iată că tot au apărut în spațiul public câteva informații legate de soacra Elenei Udrea.

Potrivit wowbiz.ro, mama lui Adrian Alexandrov, Anișoara, nu locuiește în țară, ci este stabilită în Italia de câțiva ani buni. Din acest motiv, soacra Elenei Udrea nu a putut să fie aproape de nepoțica sa și să o vadă crescând.

Cu ce se ocupă soacra Elenei Udrea?

Anișoara, în vârstă de 60 de ani, vizitează rar țara natală, iar atunci când o face, vine pentru vacanțe. Se pare că unul din locurile preferate de aceasta este Sulina. În Italia, femeia a început o nouă viață, și în prezent, este îngrijitoare. Pe lângă meseria actuală, mama lui Alexandrov este pasionată de croșetat. Un alt amănunt neștiut despre familia lui Alexandrov este că, soacra Elenei Udrea mai are încă un băiat și o fată, despre care nu se cunosc prea multe informații.

Cum arată și cu ce se ocupă soacra Elenei Udrea. Motivul nebănuit pentru care femeia nu se află în țară, aproape de nepoțica ei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: