Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea, prima reacție după infectarea cu noul coronavirus! Cum se simte fostul ministru

Elena Udrea, prima reacție după infectarea cu noul coronavirus! Cum se simte fostul ministru

Elena Udrea a fost diagnosticată cu noul coronavirus, chiar înainte de termenul unei ședințe de judecată. După ce a luat hotărârea de a se izola de familie, fostul ministru a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. 

 

Elena Udrea, prima reacție după infectarea cu noul coronavirus

Elena Udrea a transmis primul mesaj public, după ce a fost depistată cu noul coronavirus. Fostul ministru a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, chiar cu o seară înainte de prezentarea ei în fața judecătorilor Curții de Apel București, fiind acuzată de acte de corupție și de luare de mită.

Astfel, având în vedere împrejurările, avocatul Elenei Udrea a cerut amânarea procesului în care aceasta este citată ca inculpat. Fostul ministru se află acum în izolare la domiciliu, alături de familia ei.

Dupa un an de cand a aparut coronavirusul l-am contactat si eu. Am fost testata pozitiv pentru Covid. Nu am fost dintre cei sceptici referitor la existenta virusului si la consecintele infectarii cu el, dar nici nu am exagerat cu masurile de protectie. Am reusit sa ma feresc timp de un an, cu masca, dezinfectant si relativa distanta sociala. Nu am facut nimic diferit in ultimele zile si totusi, de sarbatori l-am contactat. Cel mai probabil, dupa simptome, l-a contactat intreaga familie. Pana acum, manifestarea este suportabila. Nu stiu ce sa va recomand sa faceti sau sa nu faceti, ca sa reusiti sa fiti ocoliti de virusul acesta. Se pare ca pana la urma, se intampla tuturor. Doamne, ajuta sa trecem toti, cu bine, prin aceasta incercare!”, a fost mesajul pe care Elena Udrea l-a postat pe rețelele de socializare.

 

Sentința Elenei Udrea, amânată de două ori din cauza COVID-19

Elena Udrea a fost trimisă în judecată în anul 2017 de către procurorii Direcției Generale Anticorupție, fiind acuzată de instigare la luare de mită și spălare de bani.

Însă, nu este pentru prima dată când termenul procesului în care fostul ministru este acuzat, a fost amânat din cauza coronavirusului. Ultimul termend e judecată ar fi trebuit să aibă loc pe 14 decembrie 2020. Însă, la fel ca în cazul de față, un alt inculpat din dosar a fost diagnosticat cu noul coronavirus și nu s-a mai putut prezenta.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: