Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea, primele declarații despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu

Elena Udrea, primele declarații despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu

Elena Udrea, primele declarații despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu

Elena Udrea, primele declarații despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. În urmă cu câteva ore au apărut informații conform cărora fostul președintele al României, Traian Băsescu a ajuns de urgență la spital. Acesta ar fi acuzat probleme cardiace. Ce a spune Elena Udrea despre starea de sănătate a fostului președinte?

Elena Udrea, primele declarații despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu

Traian Băsescu ar fi ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat probleme cardiace, potrivit surselor Antena 3. Fostul președinte al României ar fi internat într-un spital din Paris. Ulterior, Elena Udrea și Ioana Băsescu, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, au fost contactate pentru a oferi informații, dar au refuzat să vorbească despre asta. „Am vorbit cu Ioana Băsescu. În momentul în care i-am adresat întrebarea mi-a spus că nu știe. A insistat pe acest aspect și mi-a închis telefonul. De asemenea am contactat-o și pe Elena Udrea și într-un final am reușit să dăm de ea.Ne-a spus că nu ar fi adevărat știrea potrivit căreia Traian Băsescu ar fi internat la Paris. Cât privește acea ipoteză legată de internarea dumnealui la Bruxelles, Elena Udrea a spus că nu are această informație Cert este că noi tot încercăm să vorbim cu cei din familie astfel încât să avem o infirmare sau confirmare certă a acestei situații, însă până în acest moment iată că cei din familie se feresc foarte tare să spună ceva legat de această situație extrem de tensionată”, a spus un senior-editor al secţiei eveniment de la Antena 3.

Joi,Înalta Curte de Casație și Justiție a dat verdictul definitiv în cazul lui Traian Băsescu, fiind considerat un colaborator al Securității ca poliție politică.

Elena Udrea, despre verdicul ICCJ, în cazul lui Traian Băsescu

Fostul ministrul al Turismului Elena Udrea a reacționat la adresa celor care l-au criticat pe Traian Băsescu după ce ICCJ a decis definitiv că Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică. „Dacă am fi aflat înainte de votul din decembrie 2004, care l-a făcut președinte, că Traian Băsescu, despre care toți adversarii politici spuneau atunci că nu ar fi putut avea carieră profesională fabuloasă în marina comercială fără sprijin de la regimul comunist (…) am fi votat cu Năstase????????????????? Eu sigur nu!Măi ipocriților! Nu vă e rușine că pupați azi în fund pe toți turnătorii la “Nouă Securitate”, îi lingeți și îi faceți eroi pe toți lașii și toate scursurile care s-au îmbogățit prin afaceri cu statul și apoi s-au pus la dispoziția “statului de drept” de azi, cu turnătorii ordinare cu care au aruncat oamenii în pușcării și au distrus vieți și cariere?Marș înapoi în groapă de gunoi moral a societății, unde va e locul și de unde nimeni nu o să vă mai ridice a două oară!”, este o parte din mesajul violent postat de Elena Udrea pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: