Redactia.ro
Home » Monden » Elena Udrea se bucură de succes în afaceri. Imagini din complexul imobiliar „oraşul viitorului”, proiect în care sunt implicaţi ea şi Adrian Alexandrov

Elena Udrea se bucură de succes în afaceri. Imagini din complexul imobiliar „oraşul viitorului”, proiect în care sunt implicaţi ea şi Adrian Alexandrov

GALERIE FOTO (3)

Elena Udrea a fost în ultimii ani o figură foarte modestă, alegând să se retragă din viața publică și să se concentreze în schimb pe familia sa. După repatrierea din Costa Rica, activitatea profesională a fostei politiciene a reprezentat un mister pentru publicul din țara noastră. Recent s-a aflat însă că este implicată în cel mai scump proiect imobiliar din ţară: Transilvania Smart City, iar imaginile din complex sunt surprinzătoare.

Elena Udrea se bucură de succes în afaceri. Imagini din complexul imobiliar „oraşul viitorului”, proiect în care sunt implicaţi ea şi Adrian Alexandrov

Transilvania Smart City este un proiect în care Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au implicat cu multă încântare. Au ținut totul secret până la sfârșitul anului 2021, atunci când au anunțat că lucrările au început.

„Am deschis şantierul Transilvania Smart City, cel mai mare şi singurul proiect #smartcity din Europa de sud-est!”, scria mândru partenerul Elenei Udrea.

Din informațiile disponibile până în acest moment, o persoană care susține realizarea acestui proiect ar fi chiar Emil Boc, primarul Clujului. Aprobările au fost obținute în timp foarte scurt, iar complexul va fi unul foarte mare, cu prețuri reduse, după cum a afirmat chiar fosta politiciană.

„- 800 de apartamente
-15.000 de mp comerciali
– cel mai mare parc privat din tara ( 2 ha)
– restaurant, centru Spa, sala Fitness
– gradinita si cresa ( donate primariei)
– 1.200 locuri de parcare inteligente subterane!!!
Toate acestea, fac parte din prima etapa a proiectului! 🥂 […] Pentru cârcotaşi, preţurile sunt printre cele mai mici de pe piaţa clujeană. Iar finanţarea este transparentă, prin fonduri de investiţii din afara ţării, în principal.”, a scris Elena Udrea.

Cât valorează proiectul imobiliar „Transilvania Smart City”

Având în vedere amploarea proiectului, investițiile au fost pe măsură. Este vorba de nu mai puțin de 700 de milioane de euro, care vor fi folosiți atât pentru ridicarea blocurilor cu locuințe, cât și a unui mall de 100.000 mp, hoteluri și spații de lucru.

„Transilvania Smart City este cel mai mare proiect imobiliar din sud-estul Europei, cu o abordare inovatoare în ce privește dezvoltarea confortului și a vieții inteligente. Cu peste 10 000 de unități de locuit, însemnând aproximativ 40 de blocuri de locuințe și peste 30 000 de locuitori estimați, acest concept nou de lifestyle este deținut și dezvoltat de SDC Properties. Fiind unul dintre profesioniștii industriei imobiliare din Cluj-Napoca, SDC Properties este o firmă condusă de un angajament de neegalat pentru calitate și inovație.”, se arată pe site-ul proiectului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: