Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea va fi pericol în închisoare. Ce a prezis clarvăzătoarea Maria Gheorghiu

Elena Udrea va fi pericol în închisoare. Ce a prezis clarvăzătoarea Maria Gheorghiu

Elena Udrea va fi pericol în închisoare.

Elena Udrea va fi pericol în închisoare. Fosta politiciană Elena Udrea a primit sentința astăzi. Aceasta a fost condamantă la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu a spus că acesteia i se va întâmpla ceva rău în pușcărie.

Elena Udrea va fi pericol în închisoare. Ce a prezis clarvăzătoarea Maria Gheorghiu

Elena Udrea a fost condamnată joi de Înalta Curte de Casație la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Decizia e definitivă, iar fosta politiciană trebuie să se predea sau poliția o va căuta la domiciliu. Potrivit clarvăzătoarei Maria Gheorghiu, viața fostei politiciene nu va fi deloc ușoară în închisoare. Aceasta a anunțat că Elena Udrea va fi în pericol în arest. În 2018, Maria Gheorghiu a mărturisit că nu îi va fi bine în închisoare și cu toate că a trecut prin arest, se pare că acum pericolul o va aștepta.

”Până acum nu s-a îndeplinit ceea ce am scris eu în 2018, și anume că viața Elenei Udrea în închisoare va fi pusă în pericol. Dacă până acum a scăpat cu bine, s-ar putea ca de acum încolo viața Elenei Udrea să fie în pericol în închisoare.Chiar i se va întâmpla ceva. S-ar putea să i se întâmple ceva rău în închisoare. În acest arest va fi pusă viața în pericol a Elenei Udrea”, a anunțat Maria Gheorghiu la Antena Stars.

Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare cu executare

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare. Decizia ICCJ este definitivă, iar fosta politiciană trebuie să se predea. Un juriu format din cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție a respins joi, ca nefondate, contestațiile în anulare depuse de Elena Udrea și ceilalți inculpați din dosarul Gala Bute. În iunie 2018, Elena Udrea a fost condamantă în acest dosar la 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și abuz în serviciu. La acel moment, fosta politiciană se afla în Costa Rica, unde ceruse azil politic. În octombrie 2018, aceasta a fost reținut de Interpol în Costa Rica, unde a fost încarcerată. În decembrie 2018 a fost eliberată, ca urma a deciziei Curții Constituționale, care a decis că sunt ilegale completurile de 5 judecători de la instanța supremă.

Dosarul Gala Bute a ajuns la instanță supermă în aprilie 2015, faptele fiind de luare sau dare de mită, abuz în serviciu, complicitate la luare de mită, evaziune fiscală și spălare de bani. Anchetatorii au susținut că Elena Udresa a avut cea mai importantă contribuție la săvârșirea acestor fapte și la producerea rezultatului. „Fondurile publice au fost utilizate într-o modalitate interzisă de lege, respectiv pentru finanţarea unui eveniment sportiv organizat de către o societate comercială, iar suma achitată în baza contractului constituie în întregime un prejudiciu produs în patrimoniul ministerului. Prin încheierea contractului s-a urmărit în realitate asigurarea fondurilor necesare organizării galei de box menţionate, iar achiziţia de servicii de publicitate a reprezentat doar o justificare formală, pentru care nu există o nevoie reală a ministerului, cu unicul scop de a da o aparenţă de legalitate contractului. Mai mult, contractul a fost atribuit cu încălcarea procedurilor legale de achiziţie publică şi au fost achiziţionate servicii care nu se regăsesc printre categoriile de cheltuieli eligibile pentru programele cu finanţare europeană”, potrivit procurorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: