Redactia.ro
Home » TV » Eliminare în lacrimi la Asia Express. Eliza Natanticu, mesaj după ce ea și soțul ei au părăsit competiția: ”Știți că în afara competiției…”

Eliminare în lacrimi la Asia Express. Eliza Natanticu, mesaj după ce ea și soțul ei au părăsit competiția: ”Știți că în afara competiției…”

Asia Express este tot mai aproape de marea finală, așa că încă o echipă a plecat acasă. Iar eliminarea a fost una presărată de lacrimi grele, căci cuplul Eliza și Cosmin Natanticu nu s-a așteptat nicio clipă ei să fie cei din urmă după proba care i-a adus mai aproape de semifinala competiției de pe Drumul Împăraților.

Eliza și Cosmin Natanticu au primit cu lacrimi în ochi vestea că sunt echipa eliminată din Asia Express. Și cum acum toți concurenții privesc competiția de acasă, așa că soția lui Cosmin Natanticu a ținut să le-au mulțumească tuturor pentru întreaga experiență printr-un mesaj emoționant.

Eliza Natanticu, după eliminarea de la Asia Express: ”Știți că în afara competiției…”

Eliza Natanticu a postat un mesaj pe Instagram, unde a mărturisit și câteva cuvinte după difuzarea ediției din această seară.

”Cea mai frumoasă experiență din viața mea! Mulțumesc @natanticu_cosmin @asiaexpressromania @disneysuitsme @mona.segall & colegilor noștri dragi! Vă iubim și veți rămâne mereu în inimile noastre. Știți că în afara competiției ne-am înțeles mereu foarte bine! Mulțumim @irina_fodor Mulțumim echipei din spatele acestei grandioase producții. Bravo colegilor!”, a scris Eliza Natanticu pe Instagram.

Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu au acceptat să participe la Asia Express fără să stea pe gânduri. De multe ori au declarat că și-au dorit să trăiască această experiență de neuitat. Și chiar dacă au trecut și prin momente tensionate în competiție, soții Natanticu au măărturisit că nu au uitat nicio clipă însă să se bucure de show și experiența pe care altfel nu ar fi trăit-o.

Eliza și Natanticu, eliminare cu ochii în lacrimi

Eliza și Cosmin Natanticu au început să plângă în momentul în care au văzut că Lidia Buble și Estera au avut un diamant verde în cutie, căci a fost clar în acel moment că în cutia lor exista un diamant roșu.

Cei doi soți mărturisit cu ochii în lacrimi că au luptat până la ultimele puteri și niciodată nu s-au dat bătuți. De asemenea, aceștia le-au urat succes colegilor lor, cărora le-au mărturisit că le țin pumnii către marea finală Asia Express.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: