Redactia.ro
Home » Știri » Eliminare neașteptată la Survivor All Stars. Cine părăsește competiția de la Protv

Eliminare neașteptată la Survivor All Stars. Cine părăsește competiția de la Protv

Eliminare șoc la Survivor All Stars! Cine pleacă acasă val vârtej din competiție? Nimeni nu se aștepta la el

Surprize mari la Survivor All Stars! În episodul difuzat miercuri, 8 mai, unul dintre concurenți va părăsi competiția, într-o eliminare neașteptată care a adus tensiune în rândul participanților. Cu toții sunt tot mai obosiți și înfometați, dar motivația de a câștiga premiul final rămâne puternică.

Cine pleacă de la Survivor All Stars?

Conform Viperelor Vesele, o sursă cunoscută pentru previziunile sale online, Ștefania Stănilă și TJ Miles vor ajunge la un duel intens. TJ Miles va câștiga această provocare, ceea ce va duce la eliminarea Ștefaniei. Ea se va confrunta și cu Zanni, revenit recent din exil, dar va pierde și această luptă, ceea ce o va obliga să părăsească jocul, în timp ce Zanni își va relua locul printre concurenți.

Nemulțumiți de direcția pe care a luat-o competiția, unii participanți au refuzat să mai participe la filmări, simțindu-se obligați să joace un rol nedorit. Tensiunile au crescut în contextul strategiilor de vot și al presiunii pentru obținerea colanului de Imunitate.

După eliminare, în cursa pentru trofeul Survivor All Stars rămân doar opt concurenți, fiecare cu ochii pe marele premiu. În timp ce șapte dintre ei continuă să concureze în probele zilnice din arenă, unul își petrece timpul în exil, confruntându-se cu provocări mai dificile ca oricând.

Într-o competiție recentă pentru o recompensă unică, tribul Los Bandidos a fost împărțit în două echipe conduse de Ștefi și Iancu. Aceștia s-au întrecut pentru o călătorie cu elicopterul către Las Terrenas, urmată de cazare de lux și o aventură pe mare pentru observarea balenelor. Echipa lui Iancu, formată din Andrei și Ștefan, a câștigat această provocare.

„Nu am fost niciodată cu elicopterul. Mă bucur că e o recompensă atât de mare. Vreau să dedic această victorie băiețelului meu,” a declarat Ciobanu, membru al echipei câștigătoare.

Momentele de bucurie au fost îmbinate cu emoții puternice. Ștefania a recunoscut că a simțit o nouă emoție, în timp ce Andrei a subliniat că a fost o fericire rar întâlnită: „Am fost ca niște copii, am ajuns într-o normalitate.”

Lupta pentru Imunitate

Însă, realitatea concursului lovește din nou, iar lupta pentru colanul de Imunitate aduce tensiune. Această insignă oferă liniște în Consiliu și influențează voturile săptămânale. „Suntem într-o postură foarte dificilă, e clar că unul dintre noi va fi la nominalizare,” a spus Ștefi Stănilă înaintea competiției.

„Suntem într-o situație foarte dificilă, e clar că unul dintre noi va fi nominalizat,” mărturisește Ștefi Stănilă înainte de începerea jocului.

Atât ea, cât și TJ Miles, foștii Faimoși, resimt presiunea tot mai mare a riscului de eliminare. Zanni, deși în afara competiției, rămâne profund conectat la spiritul acesteia, oferind declarații sincere și emoționante:

„Finala trebuie să fie între titani, cei mai puternici. Și o să mă ocup de asta… mi-am pus sufletul aici și vreau ca fiecare să primească ceea ce merită.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: