Redactia.ro
Home » Monden » Eliminare-șoc la „Insula de 1 Milion”, de la Kanal D. Raul părăsește competiția după ce face o mișcare de strategie greșită

Eliminare-șoc la „Insula de 1 Milion”, de la Kanal D. Raul părăsește competiția după ce face o mișcare de strategie greșită

GALERIE FOTO (6)

Raul, unul dintre concurenții din competiția Insula de 1 Milion, s-a confruntat cu o situație dificilă în ultima probă decisivă. Având doar 24 de ore la dispoziție pentru a-și convinge colegii să îi acorde o nouă șansă, Raul a pierdut în fața lui Carine, Mariei și a lui Blondu. În ciuda încurajărilor și a susținerii din partea colegilor, care aveau o presimțire că Raul va rămâne în competiție, acesta a fost eliminat.

Chiar și concurenții din tabăra Vesticilor au dat de înțeles că există șanse să primească o brățară de la un membru din echipa lor, însă au rămas rezervați și nu au făcut promisiuni. În ciuda eforturilor lui Raul de a-și salva locul în competiție, acesta a fost nevoit să părăsească emisiunea.

Raul nu a mai avut cale de scăpare

Cosmin Cernat, gazda emisiunii, a anunțat eliminarea lui Raul, dezamăgindu-l pe acesta și pe colegii săi. Prietenul lui Raul, Blondu, a exprimat dezamăgirea sa, considerând că Raul ar fi putut face mai mult pentru a-și susține șansele de a rămâne în competiție. Conform declarațiilor prietenului său bun, Raul era cel mai sufletist concurent din întreaga emisiune.

O nouă seară tensionată, ediția de ieri, 23 Martie, a avut deznodământ total neașteptat. Raul, dorind să rămână în aventura Insula de 1 Milion, a încercat să convingă colegii să îi acorde o nouă șansă. Cu toate că a primit sprijin din partea lor, finalul nu a fost cel dorit. Raul a fost nevoit să părăsească insula, dezamăgindu-se și pe el și pe cei care l-au susținut. În același timp, ruleta a avut un alt rol crucial în această seară.

„Cosmin Cernat: Este cineva aici, pe “Insula de 1 milion” care vrea să-l salveze pe Raul? Să ridice mâna!

Raul: Aveam o presimțire că o să fiu salvat și toți cei din camp spuneau că au o presimțire bună.

Cosmin Cernat: Raul, din păcate, pleacă acasă în România și părăsește “Insula de 1 milion!”, este conversația purtată între prezentator și concurentul proaspăt eliminat.

Iulian Lemnaru are de luat o decizie crucială

Numărul 33, asociat lui Iulian Lemnaru din tabăra vestici, a fost extras. Lemnaru, cunoscut publicului din România pentru relația avută cu Andra Gogan, a adus o notă de emoție și excitație în tabăra sa. În timp ce tensiunea crește și emoțiile sunt la cote înalte, Iulian Lemnaru se află acum în fața unei responsabilități mari: să își nominalizeze următorii patru concurenți care urmează să se lupte pentru a rămâne în competiție.

Astfel, seara a fost marcată de momente intense și decizii dificile, iar Insula de 1 Milion continuă să ofere spectacol și suspans, captivând atenția publicului și intensificând competiția între concurenți. Ba chiar mai mult, Vesticii au fost atât de fericiți pentru că ruleta a „ales” un membru din echipa lor încât au creat și un imn.

„Când apar vesticii, o să plângă sudicii. Ei cred că e regizat, că mereu am câștigat.”, sună un vers compus de concurenți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: