Redactia.ro
Home » Monden » Eliminare-surpriză la Survivor! Unul dintre favoriții la marele premiu a plecat acasă, după o lovitură de teatru, marca Pro TV

Eliminare-surpriză la Survivor! Unul dintre favoriții la marele premiu a plecat acasă, după o lovitură de teatru, marca Pro TV

GALERIE FOTO (2)

Survivor All Stars, show-ul intens și plin de suspans difuzat de Pro TV, a avut parte de o întorsătură de situație neașteptată în ediția cu numărul 30, care a fost difuzată pe 21 martie. Fanii, obișnuiți cu dramatismul și tensiunea constantă a competiției, au fost martori la un moment care va rămâne, cu siguranță, în istoria acestui sezon.

Competiția Survivor All Stars este renumită pentru momentele sale pline de emoție, strategie și, uneori, alianțe neașteptate. În ediția de joi, totul părea să se desfășoare după un scenariu bine cunoscut: membrii taberei albastre erau pregătiți să își voteze colegul pe care îl considerau veriga slabă, iar Lola Crudu era ținta principală. Sorin Pușcașu, deținătorul colanului de imunitate personală, își îndrepta votul către Alexandra Duli, considerată a doua opțiune pentru eliminare.

Zanni le-a stricat planurile Războinicilor

Cu toate acestea, competiția a fost zguduită de o mișcare strategică surprinzătoare: Zanni, un concurent din tabăra Faimoșilor, a intervenit, folosind „dintele” – un simbol special care permite salvarea unui concurent de la eliminare. Într-o mișcare neobișnuită, el a ales să o salveze pe Lola Crudu, o Războinică, lăsându-i pe toți în uimire, inclusiv pe Lola, care a izbucnit în lacrimi de recunoștință.

În urma acestei decizii neașteptate, Alexandra Duli a fost trimisă în duelul eliminatoriu, unde s-a confruntat cu Maria Chițu, propusă de Sorin. În ciuda așteptărilor, Alexandra a reușit să câștige jocul de salvare, determinând eliminarea Mariei Chițu din competiție.

Maria Chițu a părăsit Survivor

Acest rezultat a fost cu atât mai surprinzător, având în vedere că Maria era considerată una dintre marile favorite la câștigarea întregii competiții. Clasamentul jocurilor câștigate o plasa pe Maria pe locul al doilea, imediat după Ștefania Ștefan, indicându-i performanța remarcabilă și potențialul de a merge departe.

Eliminarea Mariei Chițu este un moment definitoriu pentru acest sezon de Survivor All Stars, arătând că, în competiția pentru supraviețuire, soarta concurenților poate fi răsturnată într-o clipă. Acest episod subliniază importanța strategiei, dar și a elementelor neașteptate care pot schimba cursul jocului. De asemenea, reamintește concurenților și telespectatorilor că, în Survivor, nimeni nu este în siguranță până nu este pronunțată decizia finală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: