Redactia.ro
Home » Știri » Elogiu emoționant din partea lui Ștefan Bănică Jr. pentru Rona Hartner: „Drum lin înapoi la stele, Rona…” 

Elogiu emoționant din partea lui Ștefan Bănică Jr. pentru Rona Hartner: „Drum lin înapoi la stele, Rona…” 

Elogiu emoționant din partea lui Ștefan Bănică Jr. pentru Rona Hartner: „Drum lin înapoi la stele, Rona..." 

Ștefan Bănică aduce un tribut autentic și respectuos memoriei Ronei Hartner și subliniază conexiunile puternice pe care artiștii le dezvoltă în timpul colaborărilor lor. Iată detaliile emoționante și totodată, adevărul din spatele sărutului lor controversat de pe platourile de filmare!

Elogiu emoționant din partea lui Ștefan Bănică Jr. pentru Rona Hartner

După vestea tragică a trecerii în neființă a Ronei Hartner, Ștefan Bănică Jr., partenerul ei din filmul „Sexy Harem Ada-Kaleh”, a transmis un elogiu emoționant în memoria regretatei artiste. Declarațiile lui Bănică au evidențiat nu doar colaborarea lor pe platourile de filmare, ci și respectul și aprecierea pentru personalitatea vibrantă a Ronei.

Mi-a fost parteneră în filmul „Sexy harem Ada-Kaleh”. Un om plin de energie și bucurie de viață. Greu de acceptat că, la doar cincizeci de ani, a plecat dintre noi. Drum lin înapoi la stele, Rona …

 

Adevărul despre sărutul Ronei Hartner cu Ștefan Bănică Jr

Regretata actriță Rona Hartner, cunoscută pentru cariera sa fabuloasă în lumea cinematografiei românești, a fost subiectul unor controverse în legătură cu o scenă romantică din filmul „Sexi Harem Ada Kaleh”, în care a jucat alături de Ștefan Bănică Jr. În lumina evenimentelor, Rona Hartner a dezvăluit adevărul despre sărutul dintre ei.

Pelicula regizată de Mircea Mureșan acum peste 20 de ani, a rămas în memoria publicului datorită scenei romantice dintre Rona Hartner și Ștefan Bănică Jr. Cu toate acestea, conform declarațiilor făcute de Rona în trecut, între cei doi actori nu a existat nimic mai mult decât o simplă reprezentare artistică.

Într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă, Rona a explicat că, deși scenariul părea să impună o anumită intensitate romantică, realitatea din spatele camerei de filmat era cu totul alta.

„Ștefan Bănică e un profesionist, lucru pe care îl cunoaște multă lume. În pelicula respectivă, una care face parte din preferatele mele de altfel, m-aș fi așteptat la altceva, poate! Practic, am avut o singură scenă mai fierbinte, dacă-i pot spune așa.

Un simplu sărut. Regizorul a venit la noi, așa cum se obișnuiește, și ne-a spus că trebuie să ne pupăm. Prin surprindere. A fost ceva de genul unui quick, cum spun englezii unui sărut rapid. O chestie absolut normală, fără nicio atracție specială. Pe atunci, Ștefan Bănică nu mai era căsătorit cu Mihaela Rădulescu, dacă nu mă înșel, și cred că multe fete suspinau după el, dar mai mult decât acel sărut nu a existat nimic. Nicio atingere, nimic!”, declarat Rona Hartner, cu ceva timp în urmă, relatează Gândul.

Este important de menționat că la momentul respectiv, Ștefan Bănică Jr. nu era căsătorit cu Mihaela Rădulescu, iar presiunea mediatică și atenția publicului asupra vieții private a vedetelor era la fel de intensă ca și în prezent. Rona a insistat că sărutul din film a fost regizat, așa cum se obișnuiește în industria cinematografică, și nu a avut nicio conotație personală sau romantică.

„În filmul acela m-am distrat copios. Nu cred că a fost zi de filmare în care să nu râdem din pricina glumelor lui Jean Constantin. Rolul meu, dar și pe cel al Ștefan, lăsa să se întrevadă doi tineri și ușori șmecheri, dar și pe jumătate prostuți. O combinație care cred că a avut mare succes, de altfel”, mai spunea Rona Hartner, relatează sursa citată.

Sursa foto: Gândul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: