Redactia.ro
Home » Știri » Unde și când va fi înmormântată Rona Hartner? Actrița își cumpărase locul de veci încă din vară: „Am fost cu copilul meu, a fost groaznic”

Unde și când va fi înmormântată Rona Hartner? Actrița își cumpărase locul de veci încă din vară: „Am fost cu copilul meu, a fost groaznic”

Unde va fi înmormântată Rona Hartner? Actrița își cumpărase locul de veci încă din vară: „Am fost cu copilul meu, a fost groaznic”

Unde va fi înmormântată Rona Hartner? Actrița își cumpărase locul de veci încă din vară. Iată detaliile!

Unde și când va fi înmormântată Rona Hartner

Tristețea a cuprins lumea artistică astăzi odată cu vestea morții regretatei Rona Hartner, actrița care a pierdut bătălia cu cancerul la vârsta de 50 de ani. În ciuda unei lupte îndârjite împotriva bolii, actrița și-a pregătit plecarea din această lume încă din vară, cumpărându-și chiar și locul de veci.

Actrița își cumpărase locul de veci încă din vară

Din păcate, această zi tristă era prevăzută de mult timp pentru Rona Hartner, care a fost informată de medici să-și facă pregătirile pentru despărțirea de cei dragi. Actrița, cunoscută pentru rolurile sale memorabile, s-a confruntat cu o tumoare la plămâni și alte șapte pe creier, o luptă dificilă pe care a dus-o cu demnitate. Astfel, actrița și-a cumpărat locul de veci încă din vară, pregătindu-se de marea tragedie.

Rona Hartner va fi înmormântată sîptămâna viitoare, la Cimitirul Bellu Catolic, din Capitală.

„ Rona Hartner va fi înmormântată la București, săptămâna viitoare la Cimitirul Bellu Catolic. Cred că este chiar ziua de joi, ziua aleasă de familie.”, a declarat Cristi Brancu, relatează Wowbiz.ro

Cine a sfătuit-o pe Rona Hartner să-și facă testamentul?

Iată cine a sfătuit-o pe Rona Hartner să-și facă testamentul!

„Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță. Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier”, povestea, acum ceva timp, Rona Hartner.

Rona Hartner s-a stins din viață la doar 50 de ani

Cu o carieră bogată în interpretări memorabile, Rona Hartner s-a stins din viață la doar 50 de ani, lăsând în urmă un gol imens în industria cinematografică și în inimile celor care au admirat-o. Vestea tragică vine la doar o zi după ce sora actriței a făcut publică gravitatea situației și faptul că Rona își trăiește ultimele clipe.

„Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, a transmis sora Ronei Hartner într-un mesaj cutremurător.

Ultima apariție publică a Ronei Hartner pe rețelele de socializare

Iată și ultima apariție publică a Ronei Hartner pe rețelele de socializare!

„Refăcând așa o relectură a vieții mele mi-am zis, pentru că acuma scriu o carte, mi-am dat seama că marile obstacole din viața mea, care mi-au apărut: scandalul cu Vadim, toate alea, m-au făcut ca voi oamenii, publicul, să mă cunoașteți mai bine, după care încercările astea cu cancerul, cu toate astea au făcut ca eu să fiu, de fapt, prin harul lui Dumnezeu, ținută așa, ca în brațe, în mijlocul focului și să fiu așa în brațele Lui prin har și să mă plimb pe acolo cu îngerii păzitori și așa mai departe.

Foarte mulți oameni îmi spun și mă întreabă: „Mă Rona, totuși, ești foarte puternică, ai o chestie extraordinară” și vreau să spun o treabă: nu sunt o persoană mai puternică decât alții, dar am acționat harurile, harul lui Dumnezeu. Aceste haruri le primești când ai nevoie de ele(…) Încercările cu cancerul, încercările cu dușmanii de toate felurile, că dacă vă povestesc numai capitolul despre dușmani ziceți voi că ăsta-i film de oroare, iar tu ești în mijlocul acestei furtuni, acestei tornade, în mijlocul unor probleme care te depășesc, iar toate aceste probleme revelează cine ești tu(…)

E adevărat că nu prea voiam să plec (n.r să moară) și nici nu mă simțeam pregătită, dar cine se simte pregătit? Nimeni. (…)”, povestea Rona Hartner în ultima ei apariție publică pe contul personal de Facebook.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: