Redactia.ro
Home » Știri » Elon Musk, încasări de 1 milion de dolari în câteva ore. Cel mai bogat om din lume: „Te rog să-mi cumperi parfumul, ca să pot cumpăra Twitter” FOTO

Elon Musk, încasări de 1 milion de dolari în câteva ore. Cel mai bogat om din lume: „Te rog să-mi cumperi parfumul, ca să pot cumpăra Twitter” FOTO

Elon Musk promite restaurarea vederii și a funcțiilor locomotorii

Elon Musk a anunțat că peste 10.000 de sticle din noul său parfum, Burnt Hair, au fost vândute. Cu un preț de 100 de dolari pe sticlă, acestea însumează vânzări de peste 1 milion de dolari. Elon Musk a mai spus că abia așteaptă poveștile din presă despre vânzările noului produs al The Boring Company.

Elon Musk, încasări de 1 milion de dolari în câteva ore

Elon Musk promovează un nou parfum, cel mai bogat om din lume continuând să transforme ceea ce aparent este o glumă în produse căutate.

Musk a anunțat parfumul – numit „Burnt Hair”/ „Păr ars” și descris ca fiind „esența dorinței respingătoare”, într-un tweet marți, înainte de a-și schimba biografia de pe Twitter în „vânzător de parfumuri”. 

O pagină de produs separată postată de Boring Co., compania de tuneluri a lui Musk, a listat parfumul la 100 de dolari bucata, iar Musk a scris ulterior pe Twitter că au fost vândute 10.000 de sticle.

Cel mai bogat om din lume: „Te rog să-mi cumperi parfumul, ca să pot cumpăra Twitter”

Miliardarul spusese într-o postare anterioară, în septembrie, că Boring Co. va lansa un parfum pentru bărbați care îi va ajuta să „iasă în evidență în mulțime”. El a scris marți că intrarea în afacerea cu parfumuri a fost inevitabilă având în vedere numele său de familie, tweetând în glumă: „De ce m-am luptat atât de mult timp cu asta!”.

Cel mai bogat om din lume a scris amuzat, pe Twitter și faptul că din banii din parfum va reuși să cumpere platforma online: 

„Te rog să-mi cumperi parfumul, ca să pot cumpăra Twitter”

Directorul executiv al Tesla Inc. are un istoric de lansare a produselor bazate pe glume pe care masiva sa bază de fani le-a căutat ca obiecte de colecție.

O linie limitată de 20.000 de aruncătoare de flăcări vândute de Boring Co. în 2018 pentru a strânge 10 milioane de dolari pentru testele sale de construcție de tuneluri a atras un interes uriaș. De asemenea, el a folosit articole pentru a-și bate joc de investitorii care pariază împotriva producătorului de vehicule electrice, inclusiv o tequila Tesla bazată pe o glumă de Ziua Păcălelilor din aprilie și o pereche de pantaloni scurți din satin (la prețul de 69,420 dolari) pentru a marca o victorie asupra vânzătorilor în lipsă.

Musk a declarat că Boring Co. intenționează să realizeze în următorii ani un așa-numit Hyperloop funcțional,  un sistem de transport de mare viteză bazat pe tuneluri – deși mai există obstacole semnificative, inclusiv obținerea de autorizații pentru proiecte și trecerea unor studii de mediu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: