Redactia.ro
Home » Știri » Elon Musk și Angelia Jolie nu au fost în România! Ce spun oficiali M.A.I.

Elon Musk și Angelia Jolie nu au fost în România! Ce spun oficiali M.A.I.

Elon Musk și Angelia Jolie nu au fost în România! Ce spun oficiali MAI

Elon Musk și Angelia Jolie nu au fost în România, de fapt! Ce spun oficiali M.A.I. despre petrecerea pe care acesta ar fi dat-o la Castelul Bran, cu sute de invitați de seamă, unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii, plus mulți alții, printre care și artiști.

Elon Musk și Angelia Jolie nu au fost în România! Ce spun oficiali MAI

Despre Elon Musk și Angelia Jolie, în România, s-a tot scris în ultimele zile, dar nimeni nu a reușit să îi surprindă în imagini. Se pare că cei doi nici nu au fost prezenți la Castelul Bran, de fapt. Numele lor au fost vehiculate în presă doar ca să sporească amploarea evenimentului, se pare.

Elon Musk și Angelina Jolie nu au ajuns în România, la Castelul Bran, unde s-a ținut petrecerea de Halloween cu unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii, au confirmat, pentru Libertatea, două surse concordante din instituții diferite ale Ministerului Afacerilor Interne, care ar fi trebuit să știe în orice condiții de prezența unor cetățeni americani în România.

„Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran”, a declarat pentru Libertatea un înalt ofițer din MAI, care a rugat să i se păstreze confidențialitatea.

„După ce au făcut inspecția, au dat verde și s-au făcut foarte multe rezervări încă de anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, pentru sărbătoarea de Halloween din 2022”, a continuat acesta, conform sursei menționate mai sus.

Luni dimineața, Libertatea a obținut confirmarea de la doi oficiali, din două instituții separate ale MAI, că „Elon Musk nu a fost în România”. „Nici Angelina Jolie nu a intrat în România”, a spus unul dintre ei.

Pentru că sunt cetățeni americani, ambii ar fi avut nevoie, indiferent care ar fi fost calea pe care ar fi venit în România, să apară în evidența unuia dintre punctele de frontieră ale României.

Mai multe trusturi de presă din țară au scris că Elon Musk și Angelia Jolie au fost prezenți și ei la petrecerea de la Castelul Bran. Organizatorii, pe surse, au confirmat petrecerea, dar și că Elon Musk va veni în țară, conform Libertatea. Nu a existat, însă, o confirmare oficială privind venirea celui mai bogat om din lume în România.

Elon Musk și Angelia Jolie nu au fost în România! Ce spun oficiali MAI
Foto: Profimedia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: