Redactia.ro
Home » Monden » Elon Musk și Grimes au devenit părinți pentru a doua oară. Au ascuns nașterea micuței Exa

Elon Musk și Grimes au devenit părinți pentru a doua oară. Au ascuns nașterea micuței Exa

Elon Musk și fosta sa parteneră, Grimes, au devenit din nou părinți. Nimeni nu a știut acest detaliu important din viața lor până acum, iar secretul a ieșit la iveală când nimeni nu se aștepta. 

Elon Musk este, în acest moment, unul dintre cei mai bogați și influenți oameni din lume, cu o avere estimată la peste 221 de milioane de dolari. Cu toate că este o figură cunoscută și apreciată de milioane de oameni, omul de afaceri a avut mereu mare grijă ca viața sa personală să nu fie expusă publicului.

De-a lungul anilor a avut mai multe relații, cea mai recentă fiind cu cântăreața Grimes, alături de care a devenit și tată pentru a șasea oară. Relația lor a ajuns însă la final, chiar dacă au declarat că au rămas în relații foarte bune.

Elon Musk și Grimes au devenit părinți pentru a doua oară. Au ascuns nașterea micuței Exa

Mai mult, se pare că cei doi au devenit din nou părinți pentru a doua oară. Nimeni nu a știut acest detaliu din viața lor până recent, când Grimes oferea un interviu pentru publicația Vanity Fair. Chiar în timpul filmărilor, dintr-o cameră alăturată s-au auzit plânsetele unui bebeluș.

„Are colici.”, a mărturisit Grimes, chiar dacă nimeni nu știa că este vorba chiar despre fiica ei și a lui Elon Musk.

Se pare că Elon și Grimes formează în continuare o familie, chiar dacă nu mai sunt un cuplu. Artista a mărturisit că micuța Exa s-a născut în luna decembrie 2021, printr-o mamă surogat. Ea a mai adăugat că ea și fondatorul Tesla și-au dorit mereu o familie numeroasă.

Grimes a mărturisit că îl consideră în continuare „iubitul” său, cu care are o relație „fluidă”, care le permite să fie liberi și mulți mai fericiți.

„Probabil că aş putea să mă refer la el ca la iubitul meu. Dar suntem fluizi. Locuim în case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul… Avem genul nostru unic de relaţionare şi nu mă aştept ca ceilalţi să înţeleagă. Dar aşa cum e acum e mai bine ca oricând. Avem nevoie să fim liberi.”, a declarat ea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: