Redactia.ro
Home » Monden » Elton John, declarații dureroase despre Michael Jackson. „Era bolnav psihic de-a binelea…”

Elton John, declarații dureroase despre Michael Jackson. „Era bolnav psihic de-a binelea…”

La mai bine de 12 ani de la moartea lui Michael Jackson, Elton John a făcut câteva destăinuiri tulburătoare despre artist. A avut ocazia să fie lângă „regele muzicii pop” într-una dintre cele mai neobișnuite etape ale vieții sale, când sănătatea sa mintală era îndoielnică, iar amintirile sunt pur și simplu dureroase. Era de nerecunoscut, închis în propria minte și refuza ajutorul oamenilor din jurul său.

Michael Jackson s-a stins din viață în urmă cu 12 ani

Michael Jackson a fost unul dintre cei mai iubiți cântăreți ai tuturor timpurilor, o personalitate care a încântat și inspirat generații întregi. Înzestrat cu o voce unică, dar și cu capacitatea să fascineze pe oricine avea ocazia să-l privească, a rămas în amintirea tuturor drept un artist suprem, a cărui moarte a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au admirat până în ultima clipă.

După o viață petrecută pe scenă, artistul s-a stins din viață în data de 25 iunie 2009. Cauza morții sale nu a putut fi stabilită cu exactitate în acel moment, însă ulterior s-a dovedit că Michael a fost ucis de medicamentul pe care îl folosea pe post de somnifer. Doctorul care îl supraveghea la domiciliul său, Conrad Murray, a fost acuzat de omucidere involuntară și a fost condamnat la 4 ani de închisoare.

Elton John, declarații dureroase despre Michael Jackson

În ultimii ani din viață, Michael Jackson era o umbră a regelui care până nu de mult era adorat de milioane de oameni. Slăbise extrem de mult, iar problemele de sănătate se agravau pe zi ce trece. Totuși, din câte a povestit Elton John în cartea sa, „Me”, coșmarul a început pentru cântăreț cu mult înainte ca corpul său să dea semne de slăbiciune.

Din câte a relatat Elton John, totul a început în urmă cu mai bine de 20 de ani, când Michael dădea semne că are probleme mintale. Nu se comporta normal, folosea diferite medicamente, iar comportamentul său era unul straniu.

„Dumnezeu știe ce era în capul lui și Dumnezeu știe ce medicamente lua, dar de fiecare dată când m-am văzut cu el, în ultimii ani, mă gândeam: săracu, și-a pierdut mințile de tot. Și nu spun asta la modul poetic. Era bolnav psihic de-a binelea, o persoană lângă care nu te simțeai confortabil să stai.”, spune Elton John.

Cel mai trist este că Michel Jackson refuza ajutorul oamenilor din jurul său, oricât de apropiați îi erau. Avea propriile idei de la care nu se dezicea, iar orice încercare de a încerca să fie adus din nou pe drumul cel bun era un eșec.

„Oricât de trist era, nu puteai să-l ajuți: era pierdut în lumea lui, înconjurat de oameni care îi spuneau doar ce voia să audă”, a continuat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: