Redactia.ro
Home » Monden » Elwira și Mihai Petre, pregătiți oricând să devină din nou părinți. Ce au mărturisit cei doi: „Dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem…”

Elwira și Mihai Petre, pregătiți oricând să devină din nou părinți. Ce au mărturisit cei doi: „Dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem…”

Mihai Petre și Elwira formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, motiv pentru care au fost foarte apreciați de publicul din țara noastră atțt pentru cariera în dans, cât și pentru participarea la „Asia Express”. Vedetele au vorbit recent au discutat despre posibilitatea celui de-al treilea copil.

Elwira și Mihai Petre, pregătiți oricând să devină din nou părinți

Elwira și Mihai Petre au împreună două fetițe, iar frumoasa dansatoare și coregraf a mărturisit că și-ar mai dori un membru în familia lor. Aceasta susține că și-ar mai dori un copil, însă este conștientă că timpul nu este chiar de partea lor:

„Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”, a mărturisit Eliwra Petre, pentru „viva.ro”.

Mihai Petre: „Simt o iubire intensă şi necondiționată”

Mihai Petre recunoaște că venirea pe lume a fetițelor lui i-au schimbat viața și perspectivele după care se ghidează:

„Venirea pe lume a copiilor m-a schimbat la modul absolut. Mă simt deopotrivă mai puternic şi mai vulnerabil, şi îmi place acest lucru. Pe lângă faptul că simt o iubire intensă şi necondiționată, motivația mea de a face lucruri şi de a mă trezi în fiecare dimineaţă este mult mai puternică. Copiii sunt o binecuvântare!”, a spus Mihai Petre, pentru sursa citată mai sus.  

 

Sursa foto: Facebook Mihai Petre

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: