Redactia.ro
Home » TV » Ema de la „Insula Iubirii” a răbufnit. Ce le-a transmis tuturor celor care o critică: «Toată frustrarea pe care o aveți…»

Ema de la „Insula Iubirii” a răbufnit. Ce le-a transmis tuturor celor care o critică: «Toată frustrarea pe care o aveți…»

ema si razvan

Emisiunea „Insula Iubirii” reușește să-i țină și în acest sezon pe telespectatori în fața micilor ecrane. Acest lucru este demonstrat de cifrele de audiență. Telespectatorii sunt curioși să afle cum se va termina aventura celor cinci cupluri care au pășit în Thailanda pentru a-și testa legătura de dragoste. Filmările s-au terminat, însă intrigile sunt în toi, iar foștii concurenți primesc sute de mesaje din partea celor care sunt le urmăresc evoluția. Ema Oprișan s-a arătat deranjată de mesajele primite și a decis să răspundă pe măsură. Iată ce a avut de spus!

Ema Oprișan, mesaj dur pentru toți cei care o critică

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs sunt doi dintre participanții emisiunii „Insula Iubirii”. Cei doi formează un cuplu și au decis să sosească în Thailanda pentru a-și testa relația. Răzvan are un trecut tumultos și a înșelat-o, cu ceva vreme în urmă pe Ema. Aceasta a găsit puterea de a-l ierta, însă se teme că bărbatul iubit ar putea călca cu ușurință strâmb. Acesta este principalul motiv pentru care cuplul a sosit la Insula Iubirii.

Ema a primit numeroase mesaje din partea fanilor care i-au criticat parcursul în emisiune, deși nu o cunosc în viața reală. Deranjată de comentariile răutăcioase pe care le-a primit, Ema nu a stat prea mult pe gânduri și a ripostat. „Mă încântă faptul că toată frustrarea pe care o aveți în suflet o puteți vărsa asupra unei persoane cu care nu aveți nici o legătură… continuați… pentru că pot duce mai mult”, a fost mesajul pe care l-a scris Ema pe pagina contului personal de Instagram.

Cine este Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7

Emanuela, cunoscută și ca Ema, s-a alăturat sezonului „Insula Iubirii” din 2023 alături de iubitul ei, Răzvan Kovacs. Ambii au 31 de ani și sunt împreună de 9 luni. Ema lucrează ca creatoare de conținut, în timp ce Răzvan este DJ. Cei doi s-au cunoscut pe TikTok, în timpul unui live, și spun că a fost dragoste la prima vedere.

Au decis să se întâlnească în viața reală și, mai apoi, să locuiască împreună. Emanuela are deja un fiu dintr-o relație anterioară, iar Răzvan susține că are o relație minunată cu băiatul, chiar dacă nu este tatăl biologic al acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: