Redactia.ro
Home » Monden » Ema de la Insula Iubirii își caută avocat. Cum a reacționat Răzvan când a aflat: ”Deja vrei să divorțezi?”

Ema de la Insula Iubirii își caută avocat. Cum a reacționat Răzvan când a aflat: ”Deja vrei să divorțezi?”

Ema, concurenta adorată de la Insula Iubirii, a făcut un apel disperat către fanii săi pe platforma de socializare Instagram. Aceasta căuta cu ardoare un avocat de încredere, un profesionist în domeniu care să poată face față unui caz delicat. Cu toate acestea, reacția partenerului ei de viață, Răzvan Kovacs, a fost una neașteptată și care a stârnit numeroase întrebări. 

Într-o zi aparent obișnuită, Ema, concurenta populară de la Insula Iubirii, a decis să apeleze la ajutorul comunității sale virtuale. Cu un mesaj plin de mister, Ema a postat pe contul său de Instagram solicitând un contact de avocat de încredere.

Cum a reacționat Răzvan Kovacs

Ema nu a oferit detalii suplimentare cu privire la natura cazului sau a problemelor cu care se confruntă. Fanii săi au fost uimiți și au răspuns cu rapiditate, oferind diverse recomandări și susținere morală.

„Oameni frumoși… am nevoie și eu de o recomandare pentru un avocat în Timișoara care are timp să se ocupe de cazuri. Am nevoie urgent! Vă rog frumos să îmi scrieți în căsuță dacă ați avut o experiență cu un avocat care v-a plăcut, care v-a explicat, care s-a ocupat de voi și care v-a rezolvat problema”, a spus ea pe InstaStory.

Cu toate că publicul și-a arătat imediat îngrijorarea față de apelul disperat al Emei, reacția lui Răzvan Kovacs, soțul ei, a fost departe de așteptările tuturor. Răzvan Kovacs, cunoscut pentru personalitatea sa jovială și spiritul său glumeț, a întâmpinat solicitarea soției sale cu o glumă. Acesta i-a adresat Emei o întrebare ce a lăsat loc de interpretări.

„Deja vrei să divorțezi?”, a întrebat-o acesta.

Când va naște Ema, soția lui Răzvan

Chiar de ziua sa de naștere Răzvan a transmis un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fanii săi. Fostul concurent de la Insula Iubirii a menționat faptul că partenera lui mai are mai puțin de o lună până în momentul în care va da naștere unui copil minunat.

„La cea de-a 32-a aniversare, am devenit tătic, sexsimbol și soțul celei mai frumoase femei care a fost vreodată la Antena 1! Vă mulțumim pentru miile de mesaje! Fetița mea e 90% pregătită”, a scris Răzvan Kovacs atunci pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: