Redactia.ro
Home » TV » Ema de la „Insula Iubirii” își face planuri mari. Nici nu s-a terminat emisiunea că deja visează la sezonul următor: «O să fiu ispita supremă»

Ema de la „Insula Iubirii” își face planuri mari. Nici nu s-a terminat emisiunea că deja visează la sezonul următor: «O să fiu ispita supremă»

ema oprisan

Deși a ajuns deja la sezonul cu numărul 7, emisiunea Insula Iubirii continuă să prezinte interes pentru telespectatori. Cinci cupluri petrec 21 de zile în Thailanda, cazate la vile de lux, pentru a-și testa iubirea. Concurenții interacționează cu ispite a căror scop este să demonstreze că oricine poate cădea în păcat, fie că este, fie că nu într-o relație de lungă durată. Ema Oprișan, una dintre concurentele emisiunii a făcut dezvăluiri surprinzătoare și o afirmație care-i va pune pe jar pe fanii emisiunii. Iată detaliile!

Ema de la Insula Iubrii visează să revină la emisiune, dar în calitate de ispită

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs sunt doi dintre concurenți. Ei au decis să participe la Insula Iubirii pentru a primi răspuns la o serie de întrebări care o neliniștesc cumplit pe Ema. Concurenta i-a iertat în trecut o escapadă amoroasă iubitului infidel și susține că își pune semne de întrebare în ceea ce privește capacitatea acestuia de a se dedica trup și suflet unei relații. Filmările s-au încheiat, însă episoadele sunt difuzate abia acum, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să afle care cupluri vor reveni în România așa cum au plecat – împreună.

Ema Oprișan nu exclude să revină în următorul sezon al emisiunii

Concurenții Insula Iubirii sunt foarte activi pe paginile de socializare, acolo unde răspund curiozităților venite din partea fanilor. Desigur, ei fac acest lucru în măsura în care clauzele din contract le permite.

Nu au voie să divulge informații concrete despre ce se va petrece în episoadele care urmează să fie difuzate. Cu toate acestea, Ema a făcut o mărturisire cel puțin surprinzătoare în mediul online. Ema Oprișan a dezvăluit că, dacă va mai exista un nou sezon Insula Iubirii, atunci nu ar fi deloc deranjată să joace rolul de ispită. Din contră, s-ar simți onorată! „Dacă se mai face un sezon Insula iubirii, anul ăsta sau la anul, mă duc ispită! O să fiu ispita supremă!”, a declarat Ema, mai în glumă mai în serios.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: