Redactia.ro
Home » Știri » Ema nu l-a iertat pe Răzvan pentru infidelitatea de la Insula Iubirii, nici după ce au devenit părinți. „Toată lumea mă sfătuieşte…”

Ema nu l-a iertat pe Răzvan pentru infidelitatea de la Insula Iubirii, nici după ce au devenit părinți. „Toată lumea mă sfătuieşte…”

Experiența trăită de Ema Oprișan și Răzvan Kovacs la emisiunea „Insula Iubirii” a fost una complexă și tumultoasă, marcându-le profund relația. Deși au trecut prin momente dificile și au reușit să depășească o parte din obstacole, infidelitatea lui Răzvan în cadrul emisiunii rămâne un subiect sensibil. Chiar și după ce s-au căsătorit civil și au devenit părinți, Ema nu a reușit să-l ierte pe Răzvan pentru acțiunile sale.

Ema a recunoscut că nu l-a iertat pe Răzvan

În cadrul sezonului 7 al emisiunii „Insula Iubirii”, Răzvan a trăit intens experiența din Thailanda, fără a purta măști, după cum el însuși a declarat.

„Nu regret ce s-a întâmplat acolo pentru că am fost noi, nu am purtat niște măști. Nu am venit cu planul făcut de acasă. (…) Aş fi ipocrit să zic că îmi pare rău, dar m-am distrat”, a spus Răzvan în cadrul interviului exclusiv pentru Antena 1. Cu toate acestea, comportamentul său a avut un impact devastator asupra Emei, care a fost profund rănită de infidelitatea partenerului său.

Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a mărturisit că îi este greu să treacă peste ce s-a întâmplat, iar infidelitatea din cadrul emisiunii a lăsat urme adânci în sufletul ei. „Toată lumea mă sfătuieşte ca atunci când revii într-o relaţie tumultoasă, să ştergi tot ce a fost. Nu o să putem pentru că face parte din trecutul nostru. Nu am cum să iert ce s-a întâmplat la emisiune, pentru că pe mine m-a marcat” a spus Ema.

Ema nu l-a iertat pe Răzvan pentru infidelitatea de la Insula Iubirii, nici după căsătorie și venirea pe lume a copilului lor

După multe discuții și încercări de reconciliere, Ema și Răzvan au decis să își mai acorde o șansă. Această decizie a fost influențată și de faptul că Ema Oprișan a rămas însărcinată. Cei doi s-au cununat civil chiar înainte ca fosta concurentă să nască, la petrecerea de gender reveal, încercând să lase în urmă experiențele dureroase și să construiască o familie frumoasă alături de copiii lor.

În prezent, Ema și Răzvan formează o familie împreună cu băiețelul Emei dintr-o altă relație, Noah, și fetița lor, Luna. Viața lor s-a schimbat în bine, iar ei se bucură împreună de fiecare moment petrecut cu copiii lor. Ema este complet dedicată creșterii și educației micuților, în timp ce Răzvan și-a găsit o nouă pasiune în cariera de DJ la evenimente private.

Răzvan a mărturisit că experiența de a deveni tată de fetiță l-a schimbat profund

Deși inițial se temea de acest rol, considerând că este o formă de „pedeapsă” pentru greșelile din trecut, acum este convins că fiica lui va fi o persoană puternică și independentă.

„Sunt convins că fata mea o să fie o fată mult mai hardcore decât mă-sa și o să-și pună bărbații la punct”, a spus Răzvan. Cu toate acestea, Răzvan nu și-a ascuns dorința ca fiica lor să nu aibă un iubit până la vârsta de 30 de ani, reflectând astfel o grijă paternă profundă.

Deși Ema și Răzvan au încercat să depășească dificultățile, trecutul nu poate fi șters complet, iar amintirile dureroase încă îi afectează. „Nu am cum să iert ce s-a întâmplat la emisiune, pentru că pe mine m-a marcat. Mă uit la emisiune și iar plâng și îi dau 30.000 de mesaje. Pe de o parte a fost bine că el a avut evenimente și nu am văzut emisiunea împreună. Pentru că dacă retrăiam împreună ce a fost pe insulă era rău”, a mai declarat Ema.

Deși infidelitatea de la „Insula Iubirii” a lăsat urme adânci, Ema și Răzvan continuă să își construiască relația pe baza învățăturilor și experiențelor trăite. Ema a mărturisit că, deși nu a iertat complet ce s-a întâmplat, a învățat să trăiască pentru ea însăși și să pună fericirea sa pe primul loc.

„Am ajuns la stadiul în care dacă ești făcut pentru mine, ești lângă mine, dacă nu și nu mai am fericire lângă tine, poți să fii fericit lângă altele, nu a murit nimeni din iubire. Asta nu înseamnă că nu îl iubesc, înseamnă că am învățat să trăiesc pentru mine și omul de lângă mine să merite. Dacă o să consider că Răzvan nu mai merită să fie lângă mine, nu o să mai fie, el știe asta”, a mărturisit Ema.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: