Redactia.ro
Home » Monden » Emanuela Oprișan și Răzvan Kovacs, şedinţă foto inedită, înainte de a deveni părinţi. Cum s-au pozat concurenţii de la Insula Iubirii

Emanuela Oprișan și Răzvan Kovacs, şedinţă foto inedită, înainte de a deveni părinţi. Cum s-au pozat concurenţii de la Insula Iubirii

Ema Oprișan de la Insula Iubirii şi iubitul ei, Răzvan Kovacs, se pregătesc să devină părinţi de fetiţă. Momentul în care o să nască este foarte aproape, judecând după ultimele fotografii postate de ea pe pagina sa personală de Instagram.

Urmează să nască o fetiţă

Pentru Ema Oprișan va fi al doilea copil, aceasta având în prezent un băiat dintr-o relație anterioară.

Cuplul devenit cunoscut în urma participării la Insula Iubirii a realizat o şedinţă foto de maternitate, la care a participat şi fiul Emei, Noah, pe care îl iubește nespus de mult.

Cu un zâmbet strălucitor și ochii plini de fericire, postarea pe Instagram marchează un moment special în viața vedetei.

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au ales să plece din Thailanda separați, însă ajunși acasă, lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu se gândea. După ce s-au împăcat, aceștia au decisă să facă și cununia civilă și urmează să devină și părinți.

Ema Oprișan, care este foarte activă pe reţelele de socializare, radiază de fericire și se poate considera o femeie împlinită în această nouă etapă a vieții ei.

Ema are un fiu dintr-o relaţie anterioară

Emanuela Oprișan sau Ema, așa cum i se spune, a venit la Insula Iubirii 2023 alături de iubitul ei, Răzvan Kovacs. Amândoi au 31 de ani și sunt împreună de 9 luni. De meserie, el este DKJ, iar ea este creatoare de conținut. Cei doi s-au cunoscut pe TikTok, în timpul unui live, și, spun ei, a fos dragoste la prima vedere.

Emanuela Oprișan are un fiu dintr-o relație anterioară. Răzvan Kovacs susține că se înțelege foarte bine cu băiețelul iubitei lui și că au o relație extraordinară, deși nu e tatăl lui biologic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: