Redactia.ro
Home » Știri » Emil Constantinescu a ajuns de nerecunoscut! Ce s-a întâmplat cu fostul președinte al țării

Emil Constantinescu a ajuns de nerecunoscut! Ce s-a întâmplat cu fostul președinte al țării

GALERIE FOTO (5)

Emil Constantinescu a devenit de nerecunoscut! Iată cum a apărut fostul președinte al țării la întâlnirea cu regele Charles al III-lea al Marii Britanii, care a sosit recent în România, și ce se semn se citește pe chipul fostului politician.

Emil Constantinescu a ajuns de nerecunoscut! Fostul președinte s-a întâlnit cu Regele Charles al III-lea, în România

Emil Constantinescu a fost președinte al României. S-a născut pe 19 noiembrie 1939 în Tighina, Basarabia (astăzi Republica Moldova), a absolvit Facultatea de Drept a Universității București și a obținut un doctorat în drept internațional.

Emil Constantinescu s-a retras din politică acum 20 de ani, iar acesta are 83 de ani în prezent. Trecerea timpului își spune cuvântul, iar pe chipul lui se pot citi semnele înaintării în vârstă.

Emil Constantinescu s-a întâlnit recent, la recepția organizată la Palatul Cotroceni, cu regele Charles al III-lea al Marii Britanii, care a sosit recent în România. Cu greu mai poate fi recunoscut fostul președinte al României.

Iată o galerie foto mai jos, cu fotografii recente ale fostului președinte al României, Emil Constantinescu.

Emil Constantinescu: „Nu ştim cum va fi lumea de mâine”

Fostul preşedinte al României Emil Constantinescu, care s-a aflat în aprilie la Timişoara, la deschiderea conferinţei Smart Diaspora a Universităţii de Vest, a afirmat că ne aflăm într-un moment de ruptură a istoriei mondiale şi, după un an de război în Ucraina, este momentul construirii în regim de urgenţă a unei viziuni româneşti în privinţa viitorului ţării noastre, notează News.ro.

„Ca o persoană care s-a născut în anul în care a izbucnit Cel De-al Doilea Război Mondial, îmi dau foarte bine seama că ne aflăm într-un moment de ruptură a istoriei mondiale în ultimul secol. Primul a fost ordinea stabilită la sfârşitul Celui De-al Doilea Război Mondial, cel de-al doilea, încetarea Războiului Rece, prăbuşirea URSS şi lărgirea spaţiului libertăţii şi democraţiei în 1989-1991”, a spus Emil Constantinescu.

„Astăzi, la un an după invazia Rusiei în Ucraina, care a marcat întrarea într-un nou război rece mondial, a unui război regional, sângeros şi ameninţării unui război nuclear, nu ştim cum va fi lumea de mâine, ştim doar că nu va mai fi cum a fost”, a mai spus fostul președinte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: