Redactia.ro
Home » Știri » Emil Rengle, datorii imense. Ce secret ascunde Faimosul de la Survivor România 2022

Emil Rengle, datorii imense. Ce secret ascunde Faimosul de la Survivor România 2022

GALERIE FOTO (3) Emil Rengle, datorii imense

Emil Rengle, datorii imense. Faimosul de la Survivor România 2022 se luptă să reziste în jungla Dominicană și să facă față jocurilor de pe traseu. Se pare că dansatorul vrea cu orice preț să câștige marele premiu, acasă având probleme financiare.

Emil Rengle, datorii imense. Ce secret ascunde Faimosul de la Survivor România 2022

Emil Rengle este singurul dansator pe tocuri din România, iar în urmă cu ceva timp devenea faimos la America’s Got Talent. Deși nu a mers mai departe, dansatorul român i-a uluit pe cei patru jurați. De asemenea, Emil a câștigat marele premiu la Românii au talent, în România, în 2018, plecând acasă cu 120.000 de euro. Acum însă, dansatorul ar avea probleme financiare, după ce firma lui ar fi la un pas de faliment.

Potrivit Fanatik.ro, Faimosul de la Survivor România are o sală de dance, Rengle Sport & Dance, înființată în 2019. Aceasta ar fi în prag de faliment, având pierderi chiar din primul an. În 2020, firma lui Rengle, care are trei angajați, ar fi avut o cifră de afaceri de 76.824 lei, adică încasări lunare de 6.400 de lei.

Potrivit sursei de mai sus, firma lui Rengle ar fi avut pierderi de peste 22.000 de lei și ar avea în prezent datorii de aproape 100.000 de lei. Acest lucru înseamnă că dansatorul are mare nevoie de premiul de la Survivor România.

Banii câștigati în 2018, la Românii au talent, s-ar fi cheltuit deja. Emil a donat 10.000 de euro celei care s-a clasat pe locul 2 în finala show-ului, Bianca Badea. El a fost impresionat de povestea micuței și a decis să-i dea ei o parte din bani. Cât despre premiul cel mare 120.000, Emil declara la acea vreme că îl va dona, iar o parte îi va folosi pentru a-și cumpărat un apartament. De asemenea, dansatorul și-a ajutat sora. Acesta i-a deschis o afacere, un salon de înfrumusețare.

Emil Rengle, accidentare gravă la Survivor România 2022

Competiția de la Survivor România 2022 devine din ce în ce mai complicată. Concurenții trebuie să se lupte din greu pentru a acumula puncte și să facă față condițiilor de trai. Lipsa hranei și vremea caldă îi afectează pe concurenți. În cursa de marți, Emil Rengle a suferit o accidentare și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Dansatorul s-a prăbușit pe terenul de joc și a izbucnit în plâns. ”Orice numai picioarele nu. Le vreau înapoi. Faceți ceva! Te rog, Doamne! Lasă-mă să pășesc!”, a strigat Emil Rengle.

Imediat, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a oprit proba, iar medicii au intrat de urgență în spațiul de joc. Emil a fost scos pe targă pe marginea terenului. Conform specialiștilor, dansatorul a suferit o contractură musculară severă, motiv pentru care nu ar putea participa la următorul joc de recompensă. Concurentul din echipa Faimoșilor a fost implicate și în cateva scandaluri. Acesta l-a acuzat pe coechipierul său TJ Miles de prefăcătorie și comportament nepoliticos.„Robert Nițoiu se vaită mai rău decât o femeie. Avem doi bătrâni care vorbesc mult și degeaba și fac puțin, CRBL și Zmărăndescu. Radu Itu este speriat de bombe, iar TJ Miles se aranjează mai mult decât orice fată de pe insulă” , este opinia pe care Emil o are despre o parte dintre colegii săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: