Redactia.ro
Home » Știri » Emil Rengle, declarație incendiară la Survivor România 2022: „Simpaticule, sper să ne unim”

Emil Rengle, declarație incendiară la Survivor România 2022: „Simpaticule, sper să ne unim”

Survivor România 2022 a fost scena unei noi declarații incendiare! De această dată, Emil Rengle a făcut o declarație inedită pentru Alex Delea. Totul a început de la o simplă tachinare.

Se nasc tot mai multe animozități în Jungla Dominicană. La un moment dat, mai mulți Faimoși au început să-l tachineze pe războinicul Alex Delea, despre care au spus că ar fi preferatul lor. În discuție a intervenit și Emil Rengle, iar tachinarea a căpătat repede un cu totul alt sens.

Emil Rengle, declarație incendiară la Survivor România 2022: „Simpaticule, sper să ne unim”

„Simpaticule, n-ai dormit nici tu azi noapte, nu?”, l-a întrebat Cătălin Zmărăndescu pe Alex Delea, moment în care a intervenit și Emil Rengle în discuție.

„Simpaticule, sper ca atunci când se face marea unire, să fii și tu, ca să ne unim. Îmi doresc marea unire”, sunt cuvintele lui Rengle către Delea.

„Te place, asta este, te place. Te dorește. E periculos ăsta micu, ai grijă”, a mai adăugat Cătălin Zmărăndescu.

Emil Rengle, atac la TJ Miles: Trăiește pentru părerea altora

Emil Rengle face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022. Coregraful este unul dintre cei mai vocali concurenți și nu ezită să intre în conflict cu colegii lui. Ultimul atac a fost chiar cu TJ Miles.

Mai exact, Emil Rengle a precizat că, în opinia lui, TJ Miles a „cam slăbit”, iar singura grijă a sa este părerea altora față de el.

„Bro, nu așa funcționează. Nici în România, nicăieri în lume. Acest bărbat TJ a cam slăbit, se vede pe el și are nevoie de o pauză. Numai că egoul lui nu-l lasă să fie sincer. TJ trăiește pentru părerea altora, nu pentru ceea ce e el”, a fost reacția lui Emil Rengle.

Emil Rengle, despre CRBL: Nu vede pădurea de copacul din fața lui

În ediția din 14 februarie Survivor România 2022, Emil Rengle a câștigat colanul de imunitate. Votul lui pentru părăsirea competiției a fost CRBL.

„CRBL devine un personaj destul de recalcitrant. Mă deranjează felul în care se comportă la traseu. Te bagă în filmul lui, care nu este un film bun. Nu-mi place filmul lui CRBL. El nu aduce puncte. Dacă ar fi un om care să aducă puncte, le-aș lua sfaturile ca atare.

Nominalizarea din seara aceasta va fi bazată atât pe social, sportiv, cât și strategic. Este o persoană care a avut destul de multe conflicte deja în insulă. E genul de persoană care le creează. E o persoană puțin egoistă. Această persoană este CRBL. Dacă la ceva se pricepe este să vorbească mult. Nu vede pădurea de copacul din fața lui”, a spus Emil Rengle.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: