Redactia.ro
Home » Sport » Emil Săndoi are COVID-19! Șase persoane de la Chindia Târgoviște sunt bolnave

Emil Săndoi are COVID-19! Șase persoane de la Chindia Târgoviște sunt bolnave

Chindia, Emil Sandoi, COVID-19

În urma ultimelor teste efectuate, șase persoane de la Chindia Târgoviște au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Meciul cu Dinamo care va avea loc peste două zile se joacă.

Toate cele șase persoane se simt bine fiind asimptomatice. Este vorba despre antrenorul Emil Săndoi, trei fotbaliști, un kinetoterapeut și un preparator fizic. Peste două zile, Chindia Târgoviște trebuie să joace cu Dinamo în Liga 1.

”Nu știu exact ce să zic despre meci, dar eu cred că se joacă. Da, ar trebui să se joace conform noului protocol. Băieții, în afara celor depistați pozitiv, se pregătesc în continuare. Eu țin legătura cu antrenorii secunzi și pregătim meciul așa”, a declarat Emil Săndoi, pentru Digi Sport.
Potrivit noului regulament adoptat, pertida se va disputa. Persoanele bolnave trebuie să fie izolate, iar meciurile se joacă în cazul în care echipele au 13 fotbaliști sănătoși, dintre care un portar.

Patru arbitri au coronavirus

Federația Română de Fotbal a anunțat că 4 arbitri au COVID – 19. Este vorba despre arbitrii care trebuiau să meargă la meciurile din Liga 2.

„Federația Română de Fotbal anunță că patru dintre arbitrii din lotul pentru Liga 2 au fost depistați pozitiv în urma testărilor efectuate înainte de reluarea sezonului competițional. Oficialii de joc în cauză, doi arbitri de centru și doi asistenți, au fost retrași de la delegări până când aceștia vor fi confirmați vindecați. Numărul cazurilor arbitrilor depistați pozitiv în ultimele două luni, de la reluarea competițiilor, a ajuns astfel la 10!”, se arată în comunicat oficial al Federației Române de Fotbal.

De asemenea au aprăut cazuri și la o echipă din Liga 2. FC U Craiova, echipa lui Mititelu are 6 cazuri.

”Partida de fotbal dintre Fotbal Club Universitatea Craiova și Ripensia Timișoara, din cadrul etapei 1 a Ligii 2, programată pentru sâmbătă, orele 15:30, nu va mai avea loc din cauza depistării pozitive a unui număr de șase sportivi din cadrul lotului”, se arată în comunicatul oltenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: