Redactia.ro
Home » Sport » Pancu, debut cu dreptul în Liga 1! Poli Iași – Chindia 1-0

Pancu, debut cu dreptul în Liga 1! Poli Iași – Chindia 1-0

Poli Iasi, Chindia, Daniel Pancu, Emil Sandoi

Daniel Pancu a obținut prima victorie pe banca moldovenilor de la Poli Iași. A trecut de Chindia Târgoviște, care s-a salvat sezonul trecut de la retrogradare.

Poli Iași a câștigat meciul cu Chindia, scor 1-0, iar singurul gol al meciului a fost înscris de Passaglia. După partidă însă, tehnicianul moldovenilor i-a averitzat pe șefii clubului.

„Am preluat o echipă căzută din toate punctele de vedere, o echipă care a pierdut foarte mulți jucători. A fost o victorie a caracterului, nota 100 o au din partea mea. Sper să se rezolve problemele de lot, problemele financiare, pentru că fotbalul pe care îl văd eu e la sute de ani lumină. Am cerut 20 de jucători, câte doi pe fiecare post. Vor mai veni minim cinci jucători săptămâna aceasta”, a spus Pancu, după meci.

Emil Săndoi vrea și el întâriri

Sezonul trecut Chindia s-a salvat de la retrogradare la baraj. Săndoi care a decis să rămână și în acest sezon la echipă cere și el întâriri. Foarte mulți au plecat, iar alții s-au îmbolnăvit de COVID-19.

„Ne trebuie 6-7 jucători, am pierdut mai mult de o jumătate de echipă.Sunt jucători la izolare din cauza coronavirusului, iau medicamente, așteaptă un nou test, sper să iasă negativ ca să contăm pe ei etapa viitoare, când jucăm cu Dinamo în sfârșit după atâtea amânări. Am început timorați, am fost conduși după o greșeală inadmisibilă. Am revenit și apoi am dominat toată partida, am stat 60 de minute în jumătatea adversarului, dar nu am reușit să înscriem din poziții favorabile. Nu am fost inspirați la finalizare, dar un egal era mai echitabil. Eu am sperat până în ultima secundă că vom întoarce rezultatul, dar am făcut multe greșeli. Ar fi fost foarte important pentru noi să spargem gheața” a declarat Emil Săndoi după meci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: