Redactia.ro
Home » Sport » Chindia s-a salvat de la retrogradare! Ce se întâmplă cu Emil Săndoi

Chindia s-a salvat de la retrogradare! Ce se întâmplă cu Emil Săndoi

Chindia, liga 1,

Chindia a terminat la egalitate 1-1, (0-2) meciul din returul barajului cu CS Mioveni și mai rămâne cel puțin încă un sezon în Liga 1.

CS Mioveni a sperat într-o minune, după ce a deschis scorul prin Hergheligiu, în minutul 7, dar elevii lui Emil Săndoi au egalat în prelungirile primei reprize prin Ivanciuc. După egalare, argeșenii s-au demoralizat și nu au mai reușit să întoarcă rezultatul. Astfel, Chindia a rămas în Liga 1 profitând de faptul că FRF a schimbat formatul competiției. A mărit numărul echipelor, iar anul acesta a decis ca nimeni să nu retrogradeze direct. Deși a salvat-o de la retrogradare pe Chindia, Emil Săndoi ar putea părăsi echipa. Antrenorul a preluat-o la începutul lunii iulie, după ce Viorel Moldovan a fost dat afară.

“Sunt convins că în zilele următoare va fi o perioadă foarte grea pentru Chindia. Nu știu care e situația jucătorilor de aici, dacă au finalizat contractul mulți dintre ei. Efectiv n-am avut timp să mă ocup de aceste aspecte. Foarte puține zile mai sunt până la noul sezon. Probabil că în zilele următoare sau chiar mâine vom avea o discuție cu conducerea clubului și vom lua o decizie”, a spus antrenorul.

Ce se întâmplă cu CS Mioveni

Argeșenii sunt într-o situație dificilă. Deocamdată nu se știe exact ce se va întâmpla cu CS Mioveni, după ce a ratat promovarea în Liga 1. Au fost voci care au spus chiar că formația ar putea să se desființeze. Antrenorul Claudiu Niculescu spune că și-ar dori să rămână și sezonul următor pe banca celor de la CS Mioveni.

”N-a fost însă anul nostru. Am ratat o șansă mare la meciul cu Petrolul, dar vreau să-i felicit pe jucători. S-au dăruit, au avut o atitudine bună, agresivitate. Au avut toate ingredientele pentru a promova în Liga 1. Ne-a lipsit și norocul, pe durata întregului play-off. Așa e viața, așa e fotbalul. Suntem triști, dar trebuie să ridicăm privirea din pământ. Eu am contract încă un an de zile cu Mioveni, să vedem ce se va întâmpla zilele acestea. Mâine voi discuta cu conducerea”, a declarat Niculescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: