Redactia.ro
Home » Sport » Rapid în impas! Ovidiu Burcă și-a dat demisia! Ieri, ar fi plecat și Daniel Pancu

Rapid în impas! Ovidiu Burcă și-a dat demisia! Ieri, ar fi plecat și Daniel Pancu

Daniel Pancu, Rapid

Rapid are probleme din ce în ce mai mari după ce a ratat promovarea. Ultimul care s-a despărțit de gilueșteni este Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă a ocupat funcția de președinte al Rapidului. Acesta a fost alături de Rapid în ultimii trei ani de când echipa și-a început drumul din Liga a 4-a. Burcă și-a anunțat plecarea pe pagina sa de facebook.

„Simt ca e momentul sa fac un pas in spate. Au fost 3 ani dificili in care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi in tot acest timp fara sa-mi dedic toate cunostiintele si toata pasiunea mea pentru fotbal renasterii Rapidului. Din pacate, ratarea promovarii a produs multa dezamagire in randul suflarii rapidiste, dar mai presus de toti mie. Nu am entuziasmul si energia pe care sa le transmit intr-un timp atat de scurt echipei. E timpul sa vina alti oameni”, este o parte din postarea fostlui președinte al Rapidului.

Daniel Pancu i-a părăsit pe rapidiști

Se pare că și Daniel Pancu a decis să plece din Giulești. El ar fi primit o ofertă pentru a o antrena pe Poli Iași. Fostul mare fotbalist a antrenat-o pe Rapid, pe care a promovat-o în Liga 2. În luna martie după mai multe neînțelegeri cu șefii echipei a fost înlăturat din funcție și înlocuit cu Dan Alexa. În acel moment Rapid era pe locul 6 în Liga 2, loc pe care a și terminat play-off-ul de promovare. Pancu a decis să rămână alături de echipă și a ocupat funcția de președinte, până în prezent.

“Am oferte, sunt invitat mereu la discuții. Sunt echipe din România, din Liga 1, și o echipă de Liga 2 dintr-un campionat mai puternic decât al nostru”, a declarat ieri, Pancu la Digi Sport.

Deocamdat, Rapid nu a luat nicio decizie în privința antrenorului Dan Alexa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: