Redactia.ro
Home » Sport » Rapid e nemulțumită de noul format al Ligii 1! Pancu:”Ne dezavantajează”

Rapid e nemulțumită de noul format al Ligii 1! Pancu:”Ne dezavantajează”

Rapid, Daniel Pancu

Președintele Rapidului, Daniel Pancu este nemulțumit de decizia luată de Comitetul Executiv al FRF. Cluburile din Liga 2 nu sunt avantajate de noul sistem, crede Pancu.

Rapidiștii își doreau ca noul sistem cu 16 echipe în prima ligă să fie aprobat din sezonul 2021/2022, așa cum se anunțase în urmă cu ceva vreme. Atunci, giuleștenii sperau să fie deja în Liga 1. Astăzi, a fost anunțată noua regulă de promovare. Primele două clasate din Liga 2 vor promova direct, iar echipele de pe locurile 3 și 4 joacă baraj cu formațiile din Liga 1. Rapid a ratat promovarea, reușind doar un loc 6 în play-off-ul din Liga 2.

„E o decizie absolut normală și firească în condiții de forță majoră. Dacă a fost făcută pentru Dinamo contează mai puțin, a fost o decizie bună. Doar că dezavantajează Rapidul clar. În mod normal, în sezonul viitor ar fi trebuit să promoveze patru echipe, pentru a ajunge la 16. La noi a fost tot timpul altfel. Nu știu dacă am fost vreodată avantajați de vreo decizie a Federației sau a Ligii. Eu spun că pentru sezonul viitor ar fi trebuit să promoveze 4 echipe. Nu doar Rapidul, ci și celelalte echipe, sunt dezavantajate”, a declarat Pancu, la Digi Sport.

Unde a pierdut Rapid promovarea

Rapid a fost considerată favorită la promovare, dar după părerea lui Pandu, aceasta s-a pierdut la meciul cu Snagov. Daniel Pancu spune că toate greșelile de arbitraj i-au costat scump.

“Arbitrajul a fost decisiv pentru mine. Greșelile de arbitraj plus starea gazonului. Am văzut că s-a plâns și Alexa. Starea gazonului a influențat calitatea jocului nostru pe teren propriu. Dacă am fi câștigat la Snagov, Rapid era promovată. Am avut o discuție cu conducerea și le-am spus că dacă mă mai nasc de 100 de ori și văd meciul ăla, pentru mine nu a fost ceva curat la mijloc. Niciodată! Plus lipsa mea de inspirație cu portarul, pentru că a primit două goluri parabile. Nu am vrut să acuz pe nimeni niciodată”, a mai spus Daniel Pancu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: