Redactia.ro
Home » Sport » FC Argeș și UTA au promovat în Liga 1! Sărbătoare la Pitești și Arad

FC Argeș și UTA au promovat în Liga 1! Sărbătoare la Pitești și Arad

UTA, FC Arges, promovare Liga 1

FC Argeș a promovat direct în Liga 1 datorită punctului obținut cu UTA. De ajutor a fost însă și Rapid care a marcat în ultimul minut în meciul cu Turris.

Cele trei meciuri decisive din Liga 2 s-au jucat toate la aceeași oră. Totul s-a decis însă în ultimul minut. Rezultatele erau: FC Argeș – UTA 1-1, Mioveni – Petrolul 1-2, Rapid – Turris 0-1. Giuleștenii au marcat în ultimul minut și au tras-o pe Turris înapoi în Liga 2. UTA ajunge astfel după 12 ani în prima ligă, iar FC Argeș după 11 ani. Mioveni va juca barajul, unde va întâlni echipa ce va încheia pe locul 12 în Liga 1.

Laszlo Balint, antrenorul care a dus-o pe UTA în Liga 1

Arădenii au început imediat petrecerea. Antrenorul Laszlo Balint a recunoscut că vor petrece câteva zile.

”Băieții au făcut un efort foarte mare. Ne-am clătinat, dar am știut să rămânem uniți și asta ne-a făcut să câștigăm Liga 2. Urmează un sezon care va fi o adevărată provocare. Avem trei zile în care trebuie să savurăm acest succes, sper să putem sărbători cumva și alături de suporteri, pentru că merită. După cele câteva zile de sărbătoare vom creiona strategia pentru Liga 1”, a declarat Laszlo Balint, la finalul meciului cu FC Argeș.

Pe străzile din Arad a fost o adevărată sărbătoare.

Ionuț Badea, euforic!

FC Argeș revine după 11 ani în prima ligă. Antrenorul Ionuț Badea, anunță deja că va face schimbări în lot pentru a putea avea o prestație bună sezonul următor.

“Este ceva unic ce trăim acum, mai ales după ce am trecut în ultima perioadă. Este promovarea muncii, promovarea unui oraș sau chiar a unui județ întreg.Este succesul celor mărunți care, deodată, au ajuns zmei. FC Argeș a fost mereu echipa care a propus fotbal, este o consecință a lucrurilor bune pe care le-am făcut. Nu ne-a interesat decât victoria. Am început greu această partidă, dar tot ce am gândit, tot ce s-a lucrat în această săptămână a fost doar pentru victorie”, a declarat Badea, la finalul meciului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: