Redactia.ro
Home » Sport » Chindia, prima echipă care a retrogradat în Liga 2!

Chindia, prima echipă care a retrogradat în Liga 2!

Chindia, liga 1, retrogradare

Chindia Târgovişte a reușit să joace un singur sezon în Liga 1. Dâmbovițenii au pierdut cu 0-1 meciul cu Poli Iași și matematic au retrogradat.

Campioana ligii secunde din sezonul următor nu a avut forța de a rămâne în primul eșalon. Nu s-a salvat nici după ce șefii echipei au decis să-l înlocuiască pe Viorel Moldovan, antrenorul care a promovat echipa. Astăzi, Chindia a pierdut cu 0-1 meciul cu Poli Iași din etapa a 13-a a play-out-ului Ligii 1. Elevii lui Emil Săndoi sunt la 9 puncte în spatele locului de baraj și mai au 3 meciuri de jucat, dar matematic nu mai au nicio șansă. În prima repriză nu au existat ocazii la nicio poartă. Singurul gol al meciului a fost marcat din penalty. Yameogo l-a faultat pe Rodny Lopes Cabral, iar Passaglia a înscris. Până la finalul meciului dâmbovițenii nu au avut nicio ocazie notabilă, în timp ce moldovenii ar fi putut marca de încă două ori.

„Toată lumea zice să nu mai facem acuzații, că se întorc împotriva noastră, dar până la urmă am jucat și noi fotbal, simțim și noi cum se gestionează unele faze și mă doare. Că am pierdut meciul de astăzi, asta e, vedem ce se întâmplă în continuare. O să încercăm să scoatem maximum din meciurile pe care le mai avem, dar repet, este o doză de nemulțumire pe care o am și vreau să mi-o expirm chiar dacă o să suport consecințele”, a declarat Emil Săndoi, antrenorul celor de la Chindia.

Poli Iași se poate salva

După acest meci, Poli Iași are șanse să rămână în Liga 1. Mai are un meci de disputat și este la două puncte de Sepsi, care mai are încă trei partide.

Clasament play-out Liga 1
1. Viitorul Constanţa 42 puncte
2. FC Hermannstadt 34 puncte
3. Academica Clinceni 32 puncte
4. FC Voluntari 31 puncte
5. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 31 puncte
6. Politehnica Iaşi 26 puncte
7. Dinamo 21 puncte
8. Chindia Târgovişte 20 puncte
Locurile 7 si 8 retrogradează. Locul 6 merge la baraj de menținere/promovare în Liga 1 cu poziția a 3-a din play-off-ul Ligii 2.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: