Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Rednic a pus tunurile pe arbitrajele și pe LPF! Ce l-a supărat pe antrenorul lui Poli Iași

Mircea Rednic a pus tunurile pe arbitrajele și pe LPF! Ce l-a supărat pe antrenorul lui Poli Iași

mircea rednic, Poli Iasi, FC Voluntari

Poli Iași a ajuns la a treia înfrângere, după ce a pierdut 0-1, meciul cu Voluntari. Mircea Rednic a sărit la gâtul arbitrilor.

Moldovenii nu se regăsesc deloc de la reluarea campionatului. Au pierdut trei meciuri la rând. Mircea Rednic spune că arbitrul Istvan Kovacs a greșit nepermis. În plus este supărat și pe LPF pentru că orele de începere a meciurilor nu i se par normale. Arbitrul Kovacs le-a acordat celor de la Voluntari un penalty, din care Mihai Căpățînă a marcat singurul gol al meciului.

”Nu poți la nivelul la care a arbitrat Istvan Kovacs să dai asemenea penalty. Imprudențe au fost și asupra noastră, la Frăsinescu, a venit apărătorul și l-a luat din spate. E greu, jucăm împotriva arbitrilor, a climei, mai aveau puțin și ne puneau să jucăm la 11:00”, a declarat supărat Mircea Rednic.

Pentru trupa lui Rednic urmează miercuri, meciul cu Sepsi din Cupa României.

FC Voluntari, trei meciuri, trei victorii

Ilfovenii au ajuns la a treia victorie în play-out-ul Ligii 1. După meciul cu Poli Iași, FC Voluntari a urcat pe locul 8, cu 21 de puncte.

„Mă bucur că am câștigat trei puncte, erau cele mai importante, venim după trei meciuri într-o săptămână. A fost destul de greu, îi felicit pe băieți, și-au făcut datoria cu brio. O primă repriză bună pentru noi, a venit și golul, puteam să mai și dăm. Cred că Iașiul nu a avut foarte multe ocazii, dar apoi am scăzut puțin ritmul. Suntem pe drumul cel bun și trebuie să continuăm. N-a fost ușor să câștigi trei meciuri consecutive cu Clinceni, Sepsi și Iași. Și acum obiectivul e salvarea de la retrogradare. Le-am spus băieților că, dacă putem mai mult, de ce nu? Avem lot bun”, a declarat Mihai Teja, după meciul de astăzi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: