Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Rednic ar putea pleca în Belgia! Ce echipă își caută antrenor

Mircea Rednic ar putea pleca în Belgia! Ce echipă își caută antrenor

Mircea Rednic ar putea pleca în Belgia

Mircea Rednic ar putea pleca în Belgia! Antrenorul de 58 de ani este dorit de Cercle Brugge. La aflarea veștii, moldovenii de la Poli Iași au reacționat imediat.

Jurnaliștii de la Het Nieuwsblad și Voetbal Primeur anunță că Mircea Rednic ar fi pe lista celor de la Cercle Brugge, alături de Yannick Ferrera, Marc Brys și Besnik Hasi. Românul ar fi primit o oferta și anul trecut, dar atunci a refuzat și a preferat să antreneze în Liga I. Cercle Brugge a încheiat campionatul pe locul 14, iar sezonul următor va juca în prima ligă. Mircea Rednic este unul dintre tehnicienii foarte cunoscuți în Belgia. Până acum a stat pe banca tehnică a celor de la Gent, Standard Liege și Mouscron. De asemenea Mircea Rednic a activat și ca jucător în Belgia.

Mircea Rednic ar putea pleca în Belgia

Rednic o antrenează pe Poli Iași din luna ianuarie a acestui an, iar contractul său expiră în această vară. Obiectivul său a fost rămânerea în prima ligă. După ce au aflat despre oferta belgienilor, cei de la Poli Iași au reacționat imediat.

”Până în vară, Mircea rămâne sigur. Apoi, vom vedea”, a declarat președintele celor de la Poli Iași, Ciprian Paraschiv, pentru Gazetă.

În cariera sa, Mircea Rednic le-a mai antrenat printre altele pe Rapid, Dinamo, Craiova, Astra, Petrolul, CFR, Universitatea Craiova, Vaslui, Al Nasr și Faisaly.
În anul 2008, “Puriul” a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate. În toată cariera sa, Mircea Rednic a avut un singur regret.

“Mi-aș fi dorit să fiu selecționer. Echipa națională este cel mai mare regret al meu“, declara în urmă cu ceva vreme tehnicianul.

Etichete: