Redactia.ro
Home » Sport » Poli Iași – Craiova 3-2! Rednic, victorie după 6 meciuri!

Poli Iași – Craiova 3-2! Rednic, victorie după 6 meciuri!

Poli Iași - Craiova 3-2

Poli Iași – Craiova 3-2. Moldovenii au reușit calificarea în semifinalele Cupei României. Echipa lui Mircea Rednic nu mai câștigase de 6 meciuri.

Elevii lui Mircea Rednic au început foarte bine meciul din Cupa României. Grădinaru, Horșia și Andrei Cristea au ratat primele ocazii. Breveld a deschis scorul cu un șut frumos. Până la pauză, ieșenii au marcat al doilea gol, la fel de frumos ca primul, când Horșia l-a executat pe Pigliacelli dintr-o foarfecă laterală. În repriza a doua, oltenii au primit un penalty, transformat de Nistor. Finalul partidei a fost unul incredibil. Nistor a reușit să egaleze în minutul 90. Moldovenii nu s-au lăsat, iar Breveld a înscris golul victoriei, ducându-și echipa în faza următoare.

“A fost un meci foarte animat cu multe goluri. Cea mai slabă partidă pentru noi. Nu știu ce s-a întâmplat. Am fost mult sub așteptări. Ei au venit montați iar noi am fost sub orice așteptare”, a spus Vătăjelu.

Rednic spectacol la conferința de presă

Mircea Rednic s-a bucurat pentru victoria echipei sale și la conferința de presă. A intrat în sală cu mâinile ridicate și strigând de bucurie.

„A venit și o victorie la Iași, în Cupa, sunt fericit, mă bucur pentru baieți. Totul a venit într-un meci în care ne-am calificat în semifinala cupei. Am avut 2-0, puteam să facem și 3-0, nu ne-am relaxat, Craiova e o echipa puternică cu jucători buni. Nu știam pe cine să înjur, pe cine să bat, să mă bat singur, normal ca a fost tensiune. Situația noastră e delicată în campionat. Am un lot bun, avem concurență, sper să se refacă băieții până la meciul cu Dinamo. Ca să formezi o echipă ai nevoie de răbdare”, a declarat Mircea Rednic la finalul partidei, la Digi.

Dezamăgirea a fost foarte mare în tabăra oltenilor.

„Cred că am făcut o primă repriză destul de modestă. Nu este normal să începem așa meciul. La 2-0 am arătat forță. Actul secund ne-a aparținut în totalitate. Pe final, am fost naivi și am primit gol din nou, asta este deranjant. Noi în seara asta am plătit cash, acesta este fotbalul, plătești când greșești. Jucătorii noștri pot învinge orice echipă din România, însă în seara aceasta poate unii dintre ei nu au jucat atât de bine”, a declarat Corneliu Papură, antrenorul Craiovei, la Look Plus.

Citește și: Petrolul – Sepsi 0-1! Meciul a fost întrerupt din cauza fanilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: