Redactia.ro
Home » Sport » Petrolul – Sepsi 0-1! Meciul a fost întrerupt din cauza fanilor

Petrolul – Sepsi 0-1! Meciul a fost întrerupt din cauza fanilor

Petrolul - Sepsi 0-1

Petrolul – Sepsi 0-1. Echipa din Sfântu Gheorghe s-a calificat în semifinalele Cupei României. În ultimele minute partida a fost întreruptă din cauza scandărilor fanilor.

Petrolul a avut prima ocazie importantă a meciului, dar Saim a luat la țintă bara. A fost rândul oaspeților să rateze, prin Fulop. În minutul 35, Dumiter a înscris singurul gol al partidei și a calificat echipa în faza următoare. Sepsi este a doua semifinalistă după Dinamo. Pentru echipa din Sfântu Gheorghe aceasta este cea mai bună performanță.

„Mă bucur că a marcat şi şi-a adus aportul. Meci tipic de Cupă, unde s-au egalizat valorile, nu mai contează categoria din care faci parte. Ne-am calificat şi am făcut cinste primei ligi pentru că era normal să ne calificăm. Am mai făcut un pas, dar dacă tot am ajuns aici, ne dorim mai mult, pentru că istoria se scrie pentru câştigători, nu pentru semifinalişti sau finalişti. Sperăm să o câştigăm. Încercăm să jucăm o finală, iar acolo se poate întâmpla orice”, a declarat după meci antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu.

Meciul a fost întrerupt

Când mai erau câteva minute din meci, fanii celor de la Petronul și-au pierdut răbdarea. Din tribune au început să se audă din ce în ce mai multe injurii și jigniri la adresa celor de la Sepsi. Apoi au început să zboare brichete și alte obiecte spre portarul Roland Niczuly. Arbitrul a decis imediat să oprească meciul și a trimis jucătorii la vestiare. Totul s-a întâmplat în minutul 88. După 10 minute cele două echipe au revenit pe teren, dar ploieștenii nu au mai reușit să egaleze.

Citește și: Ronaldo a plecat de urgenţă în Portugalia! Prima reacţie a lui CR7

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: