Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldo a plecat de urgenţă în Portugalia! Prima reacţie a lui CR7

Ronaldo a plecat de urgenţă în Portugalia! Prima reacţie a lui CR7

Ronaldo a plecat de urgenţă în Portugalia

Ronaldo a plecat de urgenţă în Portugalia să-şi vadă mama. Aceasta a suferit un atac cerebral marţi dimineaţă. Starul lui Juventus a fost însoţit de fiul său cel mare, Cristiano Ronaldo Jr. şi Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo a plecat cu un avion particular în Portugalia după ce a aflat că mama sa a fost internată. Starul a mers direct la spitalul din Funchal.
Potrivit ziarului Diario de Noticias din Madeira, fotbalistul a făcut o „vizită fulger”. Seara a fost nevoit să se întoarcă în Italia. Juventus ar fi trebuit să joace cu AC Milan manşa secundă a semifinalelor Cupei Italiei. Meciul a fost amânat până la urmă din cauza epidemiei de coronavirus.

„Vă mulţumesc pentru toate mesajele de susţinere faţă de mama mea. În acest moment, ea este stabilă şi se recuperează la spital. Eu şi familia mea dorim să mulţumim echipei medicale care se ocupă de ea şi vă rugăm să ne permiteţi să ne păstrăm intimitatea în această perioadă”, a scris fotbalistul pe contul său.

Ce s-a întâmplat cu mama lui Ronaldo

Dolores Aveiro, în vârstă de 65 ani, a ajuns la spital după ce a suferit un accidentul vascular cerebral. Starea sa este stabilă dar medicii au anunţat că vor face mai multe teste şi vor decide ce urmează să facă în funcţie de rezultatul analizelor.
În 2007 mama fotbalistului a fost diagnosticată cu cancer mamar dar spre bucuria familiei a reușit să treacă cu bine de această experiență. Ronaldo a donat chiar 100.000 de lire sterline pentru construirea unui nou centru de tratare al cancerului la spitalul unde Dolores Aveiro a fost tratată.

Citeşte şi: Walter Zenga a semnat cu Cagliari! Tehnicianul revine în Seria A

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: