Redactia.ro
Home » Sport » Voluntari – Academica Clinceni 3-0! Echipa lui Teja, pas important pentru evitarea retrogradării

Voluntari – Academica Clinceni 3-0! Echipa lui Teja, pas important pentru evitarea retrogradării

FC Voluntari, Academica Clinceni, mihai teja,

Voluntari a urcat în clasament și nu mai este pe ultimul loc în play-out. Elevii lui Mihai Teja s-au impus 3-0 în primul meci disputat în Liga I, după pauză.

Voluntari a deschis scorul prin Simonovski, după 21 de minute. Opt minute mai târziu Santos a trimis balonul în propria poartă. Tudorie a închis tabela de marcaj în repriza a doua. După derby-ul Ilfovului cu Academica Clinceni, Voluntari a făcut un pas important în evitarea retrogradării.

”M-am așteptat la un meci greu, a fost greu, chiar dacă diferența a fost de trei goluri. Erau foarte importante cele trei puncte, dar mai avem mult de muncă. Nu știam cum se vor simți băieții după o astfel de pauză, e bine că am câștigat. Este un pas în fața pentru noi, ne dă încredere pentru următoarele meciuri, dar urmează jocuri foarte dificile, din trei în trei zile. Avem noroc că avem un lot numeros, am soluții. Orice jucător ar intra pe teren și-ar face datoria fără probleme. Am făcut un lot bun”, a declarat Mihai Teja.

Ilie Poenaru, supărat după meciul cu Voluntari

Antrenorul celor de la Academica Clinceni a fost un car de nervi după ce elevii săi au piedut la scor.

„O înfrângere dură, greu de digeret. Trebuie să scot în evidenţă că 20 de minute Voluntariul nu a avut o ocazie clară şi ne-a dat două goluri. Noi am avut două ocazii, să nu spun 3, şi n-am marcat. Suntem obisnuiţi cu greşeli d-astea, luăm goluri de cascadorii râsiului. Le-am spus jucătorilor că nu este nimic pierdut. Şanse să ne salvăm avem în continuare”, a declarat antrenorul Academicii, Ilie Poenaru.

Primul meci din acestă etapă ar fi trebuit să fie Universitatea Craiova – FC Botoșani. Partida a fost amânată după ce medicul moldovenilor a fost infectat cu COVID 19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: