Redactia.ro
Home » Sport » Viorel Moldovan a plecat de la Chindia! Emil Săndoi va fi noul antrenor

Viorel Moldovan a plecat de la Chindia! Emil Săndoi va fi noul antrenor

Viorel Moldovan, Emil Săndoi, Chindia,

Viorel Moldovan nu a mai rămas pe banca celor de la Chindia Târgoviște. După ultima înfrângere suferită în fața celor de la Poli Iași, șefii clubului au decis că este nevoie de o schimbare. Moldovan este al doilea antrenor care este dat afară de la reluarea campionatului, după Vasile Miriuță.

Ultima înfrângere i-a fost fatală. Chindia Târgoviște a pierdut în fața celor de la Poli Iași, 0-2, după ce etapa trecută fusese învinsă de Clinceni. În această dimineață, Moldovan și șefii clubului au decis să se despartă. Cel care îl va înlocui este Emil Săndoi.

“Plătim tribut unor greșeli și e greu pe o asemenea căldură să alegi după rezultat, să construiești, să muncești. Trebuie să găsim un cap bun, niște picioare bune. Nu am ce să le reproșez băieților. Au muncit mult și îmi pare rău că nu au fost recompensați”, a spus Viorel Moldovan, după meci.

Chindia a făcut anunțul oficial

„Viorel Moldovan nu mai este antrenorul echipei noastre. AFC Chindia Târgoviște anunță că a încetat, la termen, relațiile contractuale cu Viorel Moldovan. Antrenorului nu i s-a propus prelungirea contractului, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima vreme și a poziției din clasamentul Ligii I. Mulțumim, Viorel Moldovan, pentru aportul adus la promovarea din sezonul trecut!”, este scris într-un comunicat al clubului.

Echipa din Târgoviște a pierdut al doilea meci consecutiv și este pe locul 13 în Liga 1, pe poziție retrogradabilă. După 5 etape jucate în play-out, Chindia Târgoviște are doar 17 puncte. Urmărorul meci va fi cel cu FC Voluntari.

„Azi o să mă hotărărsc. O să vorbesc şi cu Viorel, neapărat. Dacă va fi să accept oferta n-aş putea spune că o iau de la zero pentru că îi ştiu cât de cât pe jucătorii de la Chindia”, a spus Emil Săndoi, pentru Digi Sport.

Chindia Târgoviște a pierdut două meciuri şi a câştigat unul de la reluarea campionatului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: