Redactia.ro
Home » Sport » Rapid a rămas fără marcă și siglă! Giuleștenii fac apel

Rapid a rămas fără marcă și siglă! Giuleștenii fac apel

Rapid, Tribunal Bucuresti

Tribunalul București, secția V civilă, i-a lăsat pe rapidiști fără marcă și siglă. Judecătorii au considerat că sigla a fost înregistrată cu rea credință de către conducerea din 2015 a FC Rapid SA, aflată acum în faliment.

După decizia de astăzi, rapidiștii se văd în imposibilitatea de a mai folosi sigla echipei. Decizia a venit ca o lovitură, mai ales că în urmă cu două zile la echipă a mai fost un cutremur. Rapidiștii au ratat promovarea în prima ligă. Decizia de astăzi nu este definitivă, dar este executorie. În luna mai a acestui an, giuleștenii cereau în instanță dreptul exclusiv asupra siglei. Cerera a fost însă refuzată, astfel că o putea folosi și echipa din Liga 4, Asociația Fotbal Club Rapid. După această decizie Rapid a postat un comunicat pe facebook.

Rapidiștii merg din nou în instanță

Giuleștenii continuă lupta. Vor merge din nou în instanță pentru apel. În plus ei spun că li s-a încălcat dreptul la apărare, pentru că astăzi nu au fost chemați să se poată apăra. După ce s-a aflat decizia Tribunalului Bcurești, echipa din Liga 4, AFC Rapid, a postat pe Facebook motivarea instanței prin care echipa din Liga 2 ar fi pierdut dreptul de folosință pentru nume și marcă.

”Anulează înregistrarea mărcii 138145/05.03.2015. Obligă la plata sumei de 11.247+6760 lei cheltuieli de judecată în sarcina pârâtelor Fotbal Club Rapid 1923 SA şi Fotbal Club Rapid SA. Cu apel. Pronunțată în ședință publică, 4 august 2020”, este decizia Tribunalului București.

AFC Rapid a anunțat că este continuatoarea echipei din Giulești: ”Noi suntem Rapid!”.
FC Rapid a ratat promovarea în Liga 1, din cauza remizei, scor 1-1, cu Turris Turnu Măgurele. Echipa antrenată de Dan Alexa a terminat pe ultimul loc al play-off-ului. Astfel va juca pentru al doilea sezon consecutiv, în Liga 2.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: